Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2008, 18:22   #1
1903_
Ölüm-Yaşam
 
1903_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Forza Der ki...

Bütün maç boyunca edilmiş tek küfür, ki o da yüzyılın bestelerinden birisi olarak gösterilebilecek "Burası Beşiktaş" bestesi içinde gecen ".ot oğlanı" sözcüğü. Bu mudur mikrofonu kapattıran? Bu mudur kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyak ciyak tepki vermenizi sağlayan, ana avrat küfürler vardı demenizi sağlayan? Bu bestenin geçmişine gidelim isterseniz biraz? Azize'nin masa başı oyunlardan bahsettiği. sürekli Beşiktaş üzerine ve Kapalı Tribünü bitirmeye yönelik hareketlerinin yoğunlaştığı dönemlerde çıkmış ve sembolleşmiş bir beste bu. Tepkinin en güzel şekilde kapağa dönüştüğü, rakip takim tribününü aval aval bakmaya sevk etmiş bir beste. Maç olmuş 2-0. Taraftar tabii ki göndermesini yapacak.

Gelelim Erman Beye,

Bizce kapatılması gereken mikrofon varsa o da maraton'un mikrofonudur. Nedir bu rahatlık kardeşim? Programda her saniye bir mangal yapılabilme ihtimali var. Erman Bey genital bölgesini kaşıya kaşıya konuşur. Bel altı fıkralar anlatır. Hıyarı, patlıcanı seks objesi olarak kullanır. Ondan sonra Beşiktaş taraftarı .ot oğlanı deyince küfür etmiş olur. Kanaatimizce Erman Beyin yaptıkları ve anlattıkları çocuklarımızın, bacılarımızın ve kız arkadaşlarımızın ruh sağlığı acısından çok daha tehlikeli. Bundan sonra daha sık takipçisi olacağız. Kimse Erman Beyin cinsel sapkınlıklarını yada cinsel hayatını dinlemek zorunda değil. Bu kadar terbiyesizlik olmaz.
Sizin kablolarınız da küfür ettiğiniz için mi kesildi? Kesildiği için mi iftira atıyorsunuz, görevinizi(!) yapıyorsunuz?

Madem öyle işte böyle,

Herkesi Lig tv'de ki Erman Beyi, her bel altı şaklabanlığında RTÜK'e şikayete davet ediyoruz.

RTÜK Şikayet Hattı: 178

ALINTIDIR:Forzabesiktas.com
__________________
Click the image to open in full size.
1903_ Ofline   Alıntı ile Cevapla