Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2008, 22:35   #6
Aydin
CaSPeR

Aydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kilit vurun su küfür konusuna ALLAH aşkına yaa işin cılkını cıkardı basın !!!
bu ne yaaa kardeşim ilk defa küfür ediliyor gibi onuda eden BJK taraftarı birtek sanki serefli bir tek yazı yazan göremiyoruz artık herkes Bjk nin kopegi olmus kapısında havlıyor . Ancak havlarısınız zaten küfüre bizde karsıyız kimse kimsenin anasına bacısına kardeşlerine küfür etmek yada ettirmek istemez yapılacaksa bir yorum yada köşe yazısı bunun çözümünü yazsınlar !!!!
BJK a laf edeceklerine önce kendilerine bir baksınlar o zaman öyle yaparlarsa ben haksızlığa dayanamam adama serefsiz derim çünkü hakkediyorlar !!!
Önce basın adam olacak kendini elestirecek. Küfür hiç bir zaman Türkiye nin kurtulabileceği bir yara olmayacaktır, nedenmi işte bu yüzden , adamlar öyle köşe yazıları yazıyorki sinir olmamak elde değil. Eğitim Öğretim bile buna çare değil bu kadar holiganizm bu kadar rekabet yaratılacak digtürk satsın diye parayı kaldırsın diye çünkü hepsi rant ! sonra kalkıp küfürü kaldırcağız diyeceksin. Yaratan siz seresiz basın değilmisiniz bunu ? Dediğim gibi küfür istemiyoruz ama bunun önüne bir tek engel BJK gösterilmesin.
Çözülecekse bunu T.F.F. ve kulüpler birliği çözebilir . Kimse sülalesine küfür ettirmek istemez okA
saygılar