Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2006, 13:12   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Alpay'ın kendine güveni tam!

Almanya 2. Lig takımlarından FC Köln'de forma giyen Türk futbolcu Alpay Özalan, bu sezon sonunda yeniden birinci lige çıkacaklarını söyledi.
Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti'nin en çok satan gazetelerinden Kölner Express'e demeç veren Alpay Özalan, bu sezon FC Köln ile birlikte fırtına gibi eseceğini söyledi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımıyla birlikte antrenmalara çıkan ve FC Köln'ün savunma oyuncusu Aplay, bu sezon yeniden birinci lige çıkacaklarını iddia etti. Savunmada eksikliklerin olduğu yolundaki bir eleştiriye ise Alpay, "Bu hazırlık maçları bizim kendimizi görmemiz ve hatalarımızı düzeltmemiz için iyi bir fırsattı. Antrenörümüzün hataları görerek ona göre yeni taktikler uygulatacağını sanıyorum. Eğer teknik direktör Latour savunma ağırlıklı oynatırsa, ben elimden geleni yapacağım, ancak yalnızca ben değil, bütün takım arkadaşlarımın tekrar birinci lige çıkabilmemiz için yüzde 120-130 kapasiteyle oynaması gerekiyor" dedi.
Yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında çok sıkı antrenmanlar yaptıklarını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Hedeflerimize mutlaka ulaşmak istiyoruz. Ben kendi adıma bu hedeflere mutlaka ulaşacağımızı düşünüyorum. Sezon başladığında sıkı antrenmanlarımızın karşılığını alacağımıza inanıyorum. Havamız geçen sezondan daha iyi. Takımımız birbirleriyle dost ve tutku dolu oyunculardan oluşuyor" ifadelerini kullandı.
BAŞKANIMIZ WOLFGANG OVERATH'A SÖZ VERDİM
Alpay Özalan kariyeri boyunca ikinci ligde hiç forma giymediğini, Ancak FC Köln'ün Başkanı Wolfgang Overath'a söz verdiğini ve Köln'ün birinci lige tekrar çıkması için var gücüyle çalışacağını ifade ederek,
"İkinci ligde oynayacağım diye kendi kendime kompleks yapmıyorum. İyi ve kötü günde her zaman takımım yanındayım ve başarısı için çalışacağım. Bu muhteşem taraftara karşı görevimiz olduğunu düşünüyorum. Ben kendi adıma bu görevi üstleniyorum ve tekrar birinci lige çıkmamızı arzu ediyorum. Çünkü FC Köln'ün taraftarı bunu hak ediyor" şeklinde konuştu.
TABİİ Kİ HATALAR YAPTIM
Geçen sezon bir çok hata yaptığını vurgulayan Alpay, "Tabii ki hatalar yaptım. Kendimi düzeltmeye çalışıyorum, daha fazla ne söyleyebilirim ki. Bütün tatsızlıklar isteyerek olmadı tabi, o anki ruh haline dayalı olarak meydana gelmiş olaylar. Üst üste maç kaybetmemiz sinirlerimi bozdu. İkinci ligde sürekli kazanırsak, tabii ki hissiyatım değişecek" diyerek sözlerini tamamladı.

22.07.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline