Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2006, 13:44   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter'den ceza alan kulüplere büyük öfke

Inter'den ceza alan kulüplere büyük öfke

Juventus'un son iki şampiyonluğunun elinden alınması sonrasında İnter Başkanı Massimo Moratti, 2005-2006 sezonu itibarıyla şampiyon ilan edilmeleri gerektiğini söyledi.. Moratti, ceza alan rakipleri hakkında da sert açıklamalar yaptı..
Click the image to open in full size.
Moratti, ''2006'daki şampiyonluk unvanı, İnter'in hakkıdır. İtalya'da herkesin pisliğe bulaşmamış olduğunu cümle alem görmeli'' dedi.

Moratti, Juventus, Fiorentina, Lazio ve Milan'ın kendilerine verilen cezalar konusundaki sergiledikleri tavra ilişkin bir soruyu ise ''Ben küstahlıktan başka bir şey göremedim. Buna karşılık, utanma duygusundan iz dahi yok'' diye yanıtladı.

Moratti, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bugün adeta yaşamımın son iki yılını heder etmişim gibi bir izlenime kapıldığım anlar da oluyor, ama işi sadece yaptığım yatırımlar çerçevesinde değerlendirmiyorum. Ben şimdi dolandırılmış mı oldum? Bildiğim tek şey, milyonlarca taraftarın neticede dolandırılmış olduğudur.''

FC İnter, birinci ligde (Serie A) geçtiğimiz sezonu 76 puanla üçüncü sırada kapatmıştı, ancak FC Juventus'un küme düşürülmesi ve AC Milan'ın 44 puanının silinmesi neticesinde, geçtiğimiz sezon bağlamında Serie A'da ortaya çıkan yeni sıralamada Siyah-mavililer ilk sıraya yerleşmiş bulunuyorlar.
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline