Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2008, 12:32   #168
OutKast

OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

III.BÖLÜM
'' Suikas Planı Devreye Sokulur ''

Mekanist34:(gogo ve kü...) Şimdi beni iyi dinleyin güney doğudan gelicek mallarımız yola çıktı. tahminen 4 saate kadar istanbul il sınırları içine girecek . metin ve ozzy rahat durmayacaktır.bizim mallarımıza bir saldırı düzenleyebilir.bu yüzden adamlarınızla birlikte sınırda bulunmanızı istiyorum . malın Beşiktaş'taki mekanımıza sağ salim gelmesi görevi sizin. bende metin ve ozzy 'nin mekanı Kervansaray otelin orda pusu kurucam . . .

GoGo :tamam MuRat sorun değil şimdi adamlarımızla Beraber yola çıkıyoruz . . .

Kü... : tamam bende GoGo'yla birlikte adamlarımı alıp sınıra gidiyoruz . . .
MuRat birde benim aklımda olan fikir sınırda TIR'ımızı durdururuz konteynırın içine iki üç adamımızı koyarız ve şöför yerine bizim çocuklardan birisi geçer böylece metinlerden gelecek herhangi bir falsoyu önlemiş oluruz . . .

Mekanist34: Tamamdır.bende dediğim gibi her ihtimale karşı metinlerin kervansaray oteldeki mekanlarında adamlarımla pusu kurucam . . .

GoGo - Kü... : anlaşıldı . . .

Ezgi'sh : Melike başkomserim şimdi aldığımız bir istihbarata göre metin ve ozzy kod adlı çete liderleri 'ArTiSt ÇeteSiniN ' güney doğudan gelecek mallarına el koymayı planlamışlar ve bunun için sınırın 250 - 300 m ilerisinde pusu kuracaklarmış . Ekip gönderelim mi ?

Melik_karTAL : Olmaz Ezgi'sh eğer bu istihbarat doğrultusunda oraya ekip gönderirsek metin ve ozzy bazı şeylerden şüphe duyacaklardır ve buda senin kimliğini belli etmene neden olabilir o yüsden beklicez . . .

Ezgi'sh: peki başkomserim siz nasıl emrederseniz . . .

MeTiN : ozzy kanka kesinlikle aksilik bir terslik istemiyorum o malları ele geçirmemiz gerekiyor . . .

OzzY : tamam kanka en güvenilir adamlarımı gönderiyorum operasyon maaline . . .

MetiN :tamam kanka . . .

OzzY : peki kanka biz operasyonda yer alıcakmıyız ?

MetiN: hayır çünkü artist çetesi çok akıllı bir çete bizi orda tuzağa düşürmek isteyeceklerdir o yüzden biz orda avlanmamak için kervansaray oteldeki mekanımızda operasyonu takip edeceğiz . . .

OzzY : tamam kanka . . . Peki Artist çetesine Geçmişte yaptığın yanlışı unutmadığını biliyorum bence onlarda bunu unutmamışlardır sana suikast bile düzenleyebilirler bunun önüne nasıl geçiceksin . . .

MetiN: şimdilik tek düşüncem bu malları ele geçirmek sonra artist çetesini çökertmek için bir operasyon daha düzenleyebiliriz . . .

OzzY : tamam kanka bu arada adamlarımız yerlerini aldılar . . .

MetiN : tamam kanka . . .

Ve aradan 4 saat geçmiştir. TIR sınır kapısında Belirmiştir . . .

GoGo : evet şimdi Tır'ın önünü kesin . . .

Elemanlar : peki efendim . . .

Tır'ın önü Kesilir. şöför Tır'dan indirilir . . .

Kü... : şöföre dönerek ; bu dakkadan sonra malların akibeti için TIR'a kendi adamlarımızı yerleştiriceğiz . . .
siz 3 kişi Konteynır'a Saklanın . . . ahmet Sende şöför ol . . . Evet bizde arabayla sizi takip edicez konvoy halinde gidicez . . .

Elemanlar : peki efendim . . .

GoGo : Tır doğrudan bizim Beşiktaş'taki mekanımızın Deposuna gidicek . . .

Elemanlar : peki efendim .

Ve konvoy yola çıkar ama onları bekleyen tehlikenin farkında olmadan . . .

MetiN: ozzy kanka adamlarına haber ver Tır Onlara doğru yaklaşıyor yerlerini alsınlar . . .

OzzY : Tamamdır kanka adamlarımız hazır . . .

Metin Ve ozzy nin Adamları Yolu keserler . . .

DEVAMI GELİCEK SENARYO YAZMAYA DEVAM EDİYORUM BİZDEN AYRILMAYIN . . .

Dizi Sponsoru : Hazel Ablamıza Çok Teşekkürler . . .

Dizi araç kiralama Sponsoru : İrfan Abimize Çok Teşekkürler . . .

IV.BÖLÜM Haftaya bu ekranlarda sizleri bekliyor . . .

ArtiSt Yapımcılık tic.ltd.şti