Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2008, 17:15   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dev Kartallar'dan Geri Dönüş! 80-47

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz, Beko Basketbol Liginin 8. hafta mücadelesinde Akatlar BJK Cola Turka Arena'da konuk ettiği Darüşşafaka Cooper Tires'ı hücumda ve özellikle savunmadaki etkili oyunu ile 80-47 mağlup ederek uzun süredir devam eden kötü gidişe nihayet dur diyebildi.. Ekibimizde; Adem Ören ve Jimmy Baxter 20'şer sayı ile oynarken, Cevher Özer 15 sayı, ilk kez bir lig maçında formamızı giyen Dennis Mims ise 10 sayı ile skorda takımımızda öne çıkan isimler oldular..

Karşılaşmaya Darüşşafaka Cooper Tires Sean Banks’ın üçlüğü ile başlarken, Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız da rakibine Adem Ören ile cevap verdi. İlk dakikalarda her iki takım da skor üretmekte zorlanırken, Jimmy Baxter ve Adem Ören ile rakip potada sayılar bulan Takımımız 4. dakikayı 6-4 önde geçti. Sean Banks’ın sayısı ile maça dengeyi getiren konuk ekip, Dennis Mims ve Adem Ören’in sayılarına engel olamayınca Siyah-Beyazlılarımız periyodun son 3 dakikasına 10-6 önde girdi. Bu dakikadan sonra da rakibi karşısında etkili olan Siyah Beyazlılarımız, Jimmy Baxter ve Dennis Mims ile skor üretti ve periyodun son dakikasına 15-6 önde girdi. Son dakika içinde Darüşşafaka Cooper Tires, Barış Hersek’in üst üste bulduğu 5 sayı ile skoru 15-11 yaptı ve ilk periyot bu skorla tamamlandı.

İkinci periyoda Beşiktaş Cola Turka erkek Basketbol Takımımız, Cevher Özer’in sayısı ile başlarken, konuk ekip de Bora Hun Paçun ile cevap verdi. Özellikle Cevher Özer ile çok etkili olan Takımımız, bu oyuncunun elinden bulduğu sayılarla skoru 22-13’e taşırken, Haluk Yıldırım’ın da üçlüğü ile 12 sayılık farka ulaştı (25-13). Bora Hun Paçun ve Maarten Leunen ile farkı eritmeye çalışan Darüşşafaka Cooper Tires, Cevher Özer ve Ömer Ünver’i durduramayınca devrenin son 5 dakikasına da 32-18 Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın üstünlüğünde girildi. Rakibi karşısındaki sert savunmasını sürdüren ve kolay sayılar bulan Ekibimiz, son 2 dakikaya 38-20 önde girerken, ilk devreyi de 40-20 önde tamamladı.

İkinci devreye Clifford Hammonds’un üçlüğü ile başlayan konuk ekip, Muratcan Güler, Cevher Özer ve Jimmy Baxter ile skor üreten Ekibimiz karşısında sayı bulmakta zorlandı ve Takımımız skoru 52-25’e taşıyarak farkı 27 sayıya kadar çıkardı. Sert savunmamızı aşamayan Darüşşafaka Cooper Tires, farkı da eritmekte zorlandı ve Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, periyodun son 4 dakikasına da 54-27 önde giren taraf oldu. Periyodun son dakikaları içinde Darüşşafaka Cooper Tires Barış Hersek ve Sean Banks ile skor üretse de Takımımız son 10 dakikaya da 56-30 önde girdi.

Maçın son periyoduna da hızlı başlayan Siyah Beyazlılarımız, Adem Ören, Jimmy Baxter ve Dennis Mims ile farkı açmaya devam etti ve skoru 65-34’e taşıdı. Son periyotta oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, üst üste bulduğu sayılarla farkı giderek açmaya devam etti ve maçın son dakikasına da 80-45’lik skorla önde girdi. Siyah Beyazlılarımız, son dakika içinde Bora Hun Paçun ile bir kez daha sayı bulan Darüşşafaka Cooper Tires karşısında karşılaşmadan 80-47 galip ayrıldı.


SALON: Beşiktaş Cola Turka Akatlar Arena

HAKEMLER: Engin Kennerman, Ozan Çakar, Murat Ciner

BEŞİKTAŞ COLA TURKA (80) : Mehmet Yağmur (1 ribaund-1 asist), Muratcan Güler 5 (8 ribaund-2 asist), Yağız Kaba (1 asist), Jimmy Baxter 20 (4 ribaund-3 asist), Arın Soğancıoğlu, Ömer Ünver 7 (1 ribaund), Haluk Yıldırım 3 (2 ribaund-3 asist), Dennis Mims 10 (10 ribaund), Azmi Turgut, Adem Ören 20 (11 ribaund-4 asist), Mire Chatman (3 ribaund-7 asist), Cevher Özer 15 (8 ribaund-1 asist).

DARÜŞŞAFAKA COOPER TIRES (47) : Barış Hersek 8 (6 ribaund-4 asist), Soner Şentürk (2 ribaund-1 asist), Aydın Hacıyeva, Maarten Leunen 4 (1 ribaund), Bora Hun Paçun 13 (3 ribaund), Emre Bayav 1 (3 ribaund), Burak Selen 2, Melih Mahmutoğlu 2 (1 ribaund-1 asist), Muzaffer Ekmen (1 ribaund), Clifford Hammonds 10 (3 ribaund-2 asist), Sean Banks 7 (7 ribaund-2 asist), Kadir Çıpa (1 ribaund).
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla