Hakeme tepkide bende gerçekten çok küfür ettim ama ondan evel Mustafa denizli nin çıkardığı kadroyuda es geçmemek lazım Beşiktaşın elinde öyle bi kadrı varki hakem bölede olsa çıkıp bu fenere orda 4-5 tane atabilecek kadroya sahipsin.. tello yedek, hemen sakat diyenler olabilir diye bunu açıklıyorum. perşebme günkü doktor raporunda oynayabilir raporu almış ve maç kadrosunada alınmış kaldı ki kendiside bu sabah oynamak istiyorum diye açıklamada bulunmuş. Bobo yedek Holosko yedek. Serdar özkana diyecek hiçbirşey bulamıyorum inönü topçusu istemiyoruz biz ayağına top deymedi.. değen her topuda karşı takıma verdi inönüdeki baskı kurdugun takımlara 2 çalım atınca havaya giriyor böyle adam istemiyorum ben Beşiktaşta çıkacak içerde dışarda hertürlü elinden geleni yapacak adam istiyorum.Özetle bence maçı hakemden çok Mustafa denizli katletmiştir. Cisse ye sarı kart gösterdiği pozisyonların 2 side sarı kart değil bana göre bu yüzden ona fazla yüklenmiyorum hatası yokmu tabiki var baktın bunlara sarı kart veriyor hakemin niyeti belli onunda tekrar aynı şeyi yapmaması lazım ama Uğur Boral denen köpek attırmak için o kadar ağladı ki diyecek pekte bişey yok.. neyse hepimize geçmiş olsun |