Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2008, 22:21   #23
esennn

esennn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yine hep aynı senaryo kadıköyde fener bjk ve hakem klasiği ama artık yeter ya harbiden yeter artık.neden türk hakemlerinin avrupada maç yönetemdkleri belli abi bunlar hakem değil skor belirleyiciler.ya cissenin iki sarı kartını toplasan ancak bi sarı eder yaa nasıl bu kadar ucuz bir kart verirsin sen ya allh belanı versin hakem maç boyunca bjk 3 fb 0 kartla bitiyo maç hiçmi faul yapmadı fener maç boyunca hiçmi ya luganonun faullerini nie görmüyon.o ibne o. çocuğu guizanın yalandan yere kendini her pozisyonda atmasına nasıl göz yumarsın ya.ibnenin çocuğu her pozisyonda yere yatıyo oğlan ya herşeyde ağlıyo bu kadrda olmaz ya.çok sinirliyim yaa nasıl morelim bozuk akşamdan beridir ağlıyorum.biz bu maçı alırız die bekliyoken sonuca bak.maç öncesi bütün düşündklerim ters oldu yeter artık ne kadar kötü oynasada bazen delgado ona kızamıyodum hiç nedense ama artık yeter delgado senden bu maçta patlama bekliyodum yine hiç bir varlık gösteremedin cisse bu zamana kadar bize hiç bir yararı olmamış bir adam maça serdarla başlayıp holoskoyu yedekte olması bir faciaydı zaten.eğerki bu maçta 10 kişi kalmamıza rağmen eğer birazdaha gayret etseydik biz bu maçı berabere getirirdik.tellonun olmayışı bizi yıktı o olsaydı belkide böle olmazdı.herneyse yaaa olan olmuş bu saaten sonra ne kadar konuşsak boş valla bıktım artık ben varya 1 hafta kendime gelemem.nasıl atlatcam bu yenilgiyi bilmiyorum.yazık yaa kendimi düşünüyorumda benm gibi bu durumda olan milyonlarca beşiktaşlı var bizlere yazık ya valla.içimden bizim futbolcuların hepsine küfür edesim var ama etmicem bi lavuğun yüzünden bunu yapmıcam bugün oynanan futbolla bunu haketmediler çünki.