Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2008, 00:40   #30
themadpol

themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1 - Fenerin ligden kopmaması için sonucu önceden ayarlanmış bir maçtı
2 - Mustafa Denizli'nin tüm olumlu imajı bu maçta gözümden silindi . Madem bu kadar korkak takım çıkaracaktın , Ertuğrul 'dan ne farkın var ? , Ertuğrul'u biz niye gönderdik ?

3- Kimse Beşiktaş taraftarı niye küfür ediyor , centilmenlikmiş ,bilmem neymiş demesin ( bende dahil eleştiriyordum koro halinde dilen küfürü )
Bu taraftar önümüzdeki maç İnönüde , Bünyamin Gezer'ie solo halinde , koro halinde uzun havayla , maeş şeklinde 90 dakika hatta sabaha kadar küfür etse anasının ak sütü kadar helaldir . Şahsen ben saatlerdir küfür ediyorum , ve dahada uzun süre edeceğim

4 - ben takımımla gurur duydum , bu takım 10 kişiyle bu oyunu oynuyorsa , Allahın izniyle ,

BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

hiç kafanızı takmayın

RÜŞTÜ
SİVOK
ZAPO
SERDAR K.
TELLO
İNCEMAN
CİSSE
HOLOSKO
DELGADO
BOBO(S.ÖZKAN)
NOBRE

bu takımın neresi korkak kadro söylermisin arkadaşım. bu ertuğrulun çıkardığı kadroydu.

buda denizli denen ********in geldiğinden beri çıkardığı kadro.

RÜŞTÜ
TORAMAN(DEFANS)
ZAPO--DEFANS
SİVOK---DEFANS
ÜZÜLMEZ---DEFANS
EKREM----DEFANS
CİSSE D.ORTASAHA
TELLO----DEFANS
DELGADO
NOBRE
HOLOSKO

SENCE BU TAKIMLARIN HANGİSİ KORKAK Bİ BAK İSTERSEN. YORUM YAPMAK İÇİN YORUM YAPMAYIN BE. ÜSTEKİ KADRO BUGÜN EZİKLERE 5 ATARDI KONUŞTURMAYIN BENİ ŞİMDİ. ERTUĞRUL EN AZINDAN BİZİ ÜZÜLMEZ DENEN SALAK HERİFTENDE KURTARMIŞTI. İNCEMAN GİBİ TÜRKİYENİN EN TEKNİK ORTA SAHA OYUNCUSUNU KULLANIYORDU. FUTBOL KONUSUNA GELİNCE SEZON BAŞINDA BÜTÜN TAKIMLAR FORMSUZ FİZİK GÜCÜ ZAYIF OLUR O YÜZDEN BELKİ KÖTÜ OYNUYORDUK. YUKARDAKİ KODROYU ŞİMDİ ÇIKAR BAKIM HANGİ TAKIM YENEBİLİR BİZİ. TELLO SPORTİNGDE DEFANS OYNUYORDU ARAŞTIR BAK. ERTUĞRUL SON DERECE İYİ KULLANIYORDU TELLOYU İLERİ ALDIKTA NE OLDU HER MAÇ 2 YER OLDUK
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla