Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2008, 02:25   #51
Toshack
 
Toshack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
NeoRock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rüştü Fenerlide ondan mı kurtardı o kadar net pozisyonu Maçı izlemeden skoru okuyup yorum yapıyorsunuz, komik oluyor bu şekilde. Evet Mustafa Denizli Fenerbahçe'li, Ertuğrul Sağlam'da Liverpool'luydu. Kim kaldı geriye taraftar olarak satmadığınız?
sen başka maç izledin galiba ? salak fenerli topçular kaleyi tuttursular fark olacaktı.Heriflerin çektiği hemen hemen her şut rüştüyü geçti.Adamlar az becerikli olsalar rahat bu maç 4-5 olurdu.rüştü bir tek guizayla karşı karşıya kaldığında onu kurtardı o kadar.Yaw insaf bi kaleci bi maçta 1 hata yapar anlarım.Ama göz göre göre bu kadar çok hata yapılmaz.cordobaya maç sattı diyenler nedense rüştünün bu hareketlerini görünce ağızlarını açmadılar.Rüştü göz göre göre maç sattı resmen.

3.kaleciyi oynatırım yine de bu 2 kaleciyi oynatmam.

Ertuğrul hocaya ben laf etmedim fazla.Ertuğrul hocanın düşmanları belli.Ama mustafa denizli beşiktaşlı filan değil.Olamaz.Olsaydı zaten telloyu oynatırdı.70 de oyuncu değiştirmezdi.Ekremle nobreyi çıkartmazdı.11 yaşındaki çocuklar bile görüyosa bunları ben daha ne diyim...

sen saçmalıyosun bence git maçı yeniden seyret...
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Toshack Ofline   Alıntı ile Cevapla