Alıntı:
NeoRock´isimli üyeden Alıntı
Niye hiçbir yerde yok peki Rüştü'nün bariz hatalar yaptığı gibi bir haber? İlk golde Toraman adamı marke edemedi ve bomboş kaldı, ikincide 80 metreye atılan topu ıskalayan iki savunma oyuncumuzun şapşallığı var ve sen kendince burada olay çıkarmaya çalışıyorsun. Asıl senin Beşiktaş'lılığın tartışılır. Ertuğrul Sağlam döneminde ona laf söylüyordun, şimdi Denizli'ye falan. Biraz ara ver en iyisi sen  |
e diyorum bende zaten cordobaya bi degajdan dolayı maç sattı diyenler,şimdi ortada yoklar.Adamı kovdular bide ekmeğiyle oynadılar.
ilk golde niye çıkıyo o topa ? çıkacaksan yumrukla.Yumruklamicaksan çıkma.Toramanın orda bi suçu yok.Adam rüştünün geldiğini görünce mecbur bıraktı.
2.golde de aynı hata.Topa çıkacaksan çık atla yere veya adamın ayağına bi şeyler yap.Çıkıp ortada put gibi beklenir mi ? Öyle bekleyeceksen çıkma.
Olay çıkarttığım filan yok.Herşey kabak gibi ortada.Ben doğuştan beşiktaşlıyım sonradan olma beşiktaşlılardan değil.Ne demişler: beşiktaşlı olunmaz,beşiktaşlı doğulur...
Ertuğrul hocayı eleştirdim evet.Ama ertuğrul hoca genç bir hocaydı ve tecrübesizdi.Artı en çok eleştirdiğim noktada herkesin gördüğü i.üzülmez olayıydı.Onun haricinde çok bi eleştirim olmadı.Aydın Karabulutu üzülmezin yerine oynatsaydı çok maç kazanmıştık zaten.Artı onun yanında bi çıban sinan engin vardı.