Alıntı:
ttarlabasi´isimli üyeden Alıntı
Birader İ. Üzülmez'i ben de yazıp yazmama arasında kararsız kaldım fakat adam affedildikten sonra daha da iyi oynamaya başladı. Yeteneği kısıtlı evet ama adam canını dişine takıp mücadele ediyor. Hee daha iyisini alabiliyosan eywallah fakat 2000'den beri daha iyisini alamadılar, ocak'ta hiç bulamazlar.
Üzülmez'e gelene kadar Tandoğan falan var.. |
Heaa doğru, onu da unutmuşum...Tandoğan...Doğru 2000'den beri birini alamadılar, ama aradılar mı ki..

..2000'den beri Üzülmez'i oynatıyor gelen hocalar, şimdi hocaların hepside mi futboldan anlamıyor da biz anlıyoruz gibi bir şey çıkıyor ama kesinlikle değil, bütün hocalarda biliyorki Üzülmez'in yetenekleri sınırlı, ama Üzülmez gibi bir oyuncuyu her hoca ister, takımında görmek ister, neden, dediğin gibi canını dişine takarak oynuyor adam, canla başla, onun içinde banko oynuyor zaten kaç senedir...Ama artık bitti, bi yere kadar sonuçta, aslında bu kadar hizmet vermiş, bu kadar emek vermiş bir oyuncuyu da devre arasında göndermek olmaz sanki, sezon sonunu beklesek daha iyi olur onun için, belki bi şampiyonlukla veda eder...Ama diğerlerine cidden gerek yok, olsalarda olur olmasalarda olur...
Eagle'ye de tabiiki katılıyorum, bu takım da şampiyon olur, sezon başından beri bunu söylüyorum zaten, kadromuz çok iyi, hocamızda bu takımı şampiyon yapabilecek kapasiteye sahip bence, son maçtaki hatalarına rağmen...