Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı
YYa onur Allah kuran kitap mektep aşkına futbolda ki klişelerinden kurtul artık.Sen şu forumda futbol bilen ender adamlardansın zaten bi çoğuna cevap bile verilmez futbolun f'sinden haberleri yok.o KADAR ADAM GUİZAYI BEKLEMİYOR GUİZA ÖNEMLİ DEĞİL arkada gelen uğur deivid alex colin gibi adamlarla kora kor mücAadele etmek için varlar.Ama oyuncu seçimleri o kadar kötü ki bu sistemin sigortası attırıyor.sana dedim denizli inanılmaz bir savunma futbolu oynatacak die maçtan önce ben denizliyi iyi tanıorum yanılmadım.Zaten sen 4-5-1'de sağ beke toramanı koyarsan o maç biter. zaten sol bek üzülmez stoperler zan .. Sol ve sağ acıkların bu sistemde gole gitmeli ee serdar ekremde gidemez.Sen bunları bırakıyprsun cisse ve sivoka takıyorsun.Bence delgado yerine forvete holosko yada boboyu alsa ve geride de mücadeleci bir ortasaha kursa işimiz çok kolay olurdu.Uğur ve formsuz olmasına rağmen cisse bu işin altından kalkarlardı.Deedğim gibi çift forvet+ çift mücadeleci ortasahja elamanı+ofansa cıkan ii bekler(ekrem mesela) yeterdi bize.. |
Öncelikle eyv. abi...Dediklerine lafım yokki zaten, çift forvet olsunda ne olursa olsun bana..

..Valla sen demiştin Denizli savunma oynatıcak diye ama kandık demekki laflarına, ama sende maç öncesi ofansif bi kadro sunmuştun, ona güvenerek de kazanırız dedim, yoksa böyle bir kadroylan neye güvenerek kazanırız derki bi insan..

..