Evet
"derbi" lere 3 puan gözüyle bakılmayabilir haklısın..Senelerdir bu mantık bitirmedi mi bizi..? "Kaybetmeyelim yeter, savunma yapalım" diye diye senelerdir derbi kazanamaz olduk..Şimdi geldi Denizli; ben bile hücum futbolu oynatacağını düşünürken tamamen savunma ağırlıklı bir kadro çıkardı..Adam gibi top oynamaya başladık dediğimiz taktiği, kadroyu 1 maçta ters düz etti..Çok mu dişliydi rakibimiz..Gördük dün rezilliklerini..Hepimiz biliyorduk FB nin iyi bir takım olmadığını..Korkmamak gerektiğini..Denizli neden göremedi bunu..? Herkes ağzını açtımı susmuyo Denizli BJK lı, Denizli cesur, Denizli tecrübeli, Denizli öyle Denizli böyle..Dünkü hataları başka bir T.D yapsaydı; Denizli de LİG TV yorumcusu olarak yerden yere vurmazmıydı o adamı..
Şu durumda o oynamış bu oynamamış argümanları çok gereksiz evet..

Denizlinin kredisi bol..Gönüllerin 1 numarası, herşeyimiz..Nolacak onu oynatmamış bunu oynatmış takımı yakmış..Denizli dioz ha
Önümüze bakma konusunda tamamiyle hak vermekteyim..Kaybedilmiş bir 3 puan..Rakiplerimizin hala önündeyiz..Üstelik 2.devre bütün zorlu maçlar içerde..Gerçi geçen seneyde öyleydi ama bu sene daha farklı..Ben GS ve FB den çok çok iyi olduğumuzu biliyorum..En azından şuan için..Devre arası özellikle FB ciddi transfer hamleleri yapacak..Biz de boşa geçirmemeliyiz bu süreyi..En azından orta sahaya Cisseden daha düzgün, sert bi adam alınmalı..Bir de sağ tarafa bir oyuncu iyi olabilir..Herşey istediğimiz gibi, önümüz aydınlık olur umarım..