Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2008, 21:06   #71
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bruschaga´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende cok sinirlendim.halbuki futbolculara dogru kosup bagirsa daha iyi olurdu.bakin diger takimlara bir egoistlik yapsinlar bir yanlis yapsinlar hemen gözlerinin kenariyla kulübeye hocanin tepkisine bakarlar,tirsarlar,daha ciddi olurlar,daha iyi oynarlar hocalari sert tepki verdiginde.ama bizimkiler ayni hatalarda kulübeye hocaya bakiyolar,hoca pismis kelle gibi siritiyor,ozaman ne cekinirler hocadan nede islerini ciddi yaparlar.ben kendim bir futbolcu oldugum icin bunlari rahatlikla yazabiliyorum cünkü aynisini nerdeyse hermacta yasiyorum.su aralar baya kazmalastim,formsuzum,baya hata yapiyorum.ama hocanin bagirisini görünce daha ciddi oluyorum
Sen sadece bağırmaktan yada azarlanmaktan anladığın için sana hocan öyle davranıyordur..Ama Denizliyi tanıyan bilir ki o gülerken ısıran bir teknik adamdır..ve çalıştığı futbolcular genellikle zeki insanlar olduğu için bağırıp azarlamaz..Ayrıca ben de 4 yılı prof.olmak üzere yaklaşık 20 yıl oynadım ,hocam bana hiç bağırıp çağırmadı..Bırakın bu işleri,açıkça deyinki "ben Denizli yi insan olarak sevmiyorum,ona gıcığım var" yok gülmüş ,yok gülmemiş..komik olmayın..