Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı
Unutun artık Ertuğrul Sağlam'ı. Hala Eruğrul Sağlam. Liverpool maçında, Metalist maçında, geçen sene kadıköydeki fenerbahçe maçında vardı Ertuğrul Sağlam, bu başlığı açmak için geçen sene neler yaptığına bakın? Bosna takımı yendiğimiz maça bakın görürsünüz Ertuğrul Sağlam'ın neler yaptıklarını. Onuda geçtim Trabzon maçı sizin için daha da ölçü olabilir (0-0 lık maç), ortasahayı geçmeden berabere bitirdiğimiz maçın ayınısını izlerdik, bu sefer maç berabere mi biterdi o ayrı konu ama biz ortasahayı geçemezdik. |
Ertuğrul sağlamı nasıl eleştiriyorsak denizliyi de eleştireceğiz tabi.. Trabzon maçını hatırlatmışsın ama şunu unutma ki biz o maçtan 1 puan aldık ve rakibe hiç pozisyon vermedik.. Bu maçtan hiç puan almadık ve rakibe tonla pozisyon verdik.. sakın 10 kişi kaldık rakip sahaya gittik felan demeyin.. 10 kişi kalmazdan önce maç 2-1'di ve fener yüzde yüz iki pozisyon kaçırdı.. Bu pozisyonlar bile bizim maç boyunca yakalamadığımız cinsten pozisyonlardır.. Yani maçın ilk yarı da 4-1 olması içten bile değildi.. şimdi nasıl ertuğrul kenarda otursaydı ve aynı kadro oynasaydı fark yerdi diyebilirsin.. Ben Ertuğrul hocayı da savunmuyorum yalnış anlaşılmasın.. Çok bir fark olmadığını söylüyorum.. Ertuğrul gitti denizli geldi ve biz yine sivas,kayseri ve feneri yenemedik.. geçen sene olduğu gibi.. Bu konuda benim fikrim hala aynı kalitesi sınırlı bir kadroya sahibiz.. Takımın en iyisi sol bek olarak alınan Tello'dur.. O oynamadığı zaman aynı geçen seneki gibi kazanamıyoruz.. Bu kadar basit.. Kendisinden çok şey beklediğimiz sözüm ona yıldızlarımız aslında yıldız değiller.. Hepsi bu.. Ama birisi çıkıp derse sen ne diyosun bizim en kötü adamımız(G.Z) bile milli takımın değişmezi o da haklıdır ne diyeyim!!