Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2008, 13:29   #55
utkux

utkux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben gideni aramıyorum belki ertuğrul olsa berabere biterdi maç ama çok ezik oynardık 40 dakikada kırmızıyı görmese cisse burda bunları yazıyor olmayacaktık...

teyyo yu neden 18 e alıp sonra oynatmadığına gelince ertuğrul varken teyyo yedek değilmiyid aydın oynuyordu onun yerine hatırlarsanız teyyoyuu küllerinden doğuran denizliye haksızlık etmiyormusunuz okadar çaba sarf etmiş takımın vazgeçilmezi yapmış yeni görev verip adamı keşfetmiş neden yedek oynatsın oynayacak durumda olursa kendide söylüyor motive amaçlı 18 e aldım diye herneyse almasaymış daha iyimiş .

holoskoya gelince serdarı tasvip etmesemde anında sağdan sola geçip rakibi şaşırtma imkanı doğuyor ekremlede bunu başardı serdar iyi oynamadı ama ekrem hiç sırıtmadı oyunun parçası idi holosko ile ekrem yer değiştiremezdi .

herneyse belkide 60 . dakikada alırım hesabı alır holosko ile boboyu dağıtırım düşüncesi vardı ama dediğim gibi kırmızı kart olayı alt üst etti.

tek hatası cisseyi 35 .dakika da oyundan almaması idi biliyordum kırmızı kart iyeceğini.

Konu utkux tarafından (01-12-2008 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir..
utkux Ofline   Alıntı ile Cevapla