Alıntı:
boğaz´isimli üyeden Alıntı
bu açıklamalar bir beşiktaşlı olarak bizi tatmin etmiyor, her maç puan kaybediliyor, denizli geleli 10 puan kaybetmiş, teknik adamlarda formsuz olabilir diyor denizli daha geleli 6-7 hafta oldu ne formsuzluğu, biz sonuçlara bakıyoruz sayın denizli, iyi oynuyoruz, kaybediyoruz diyorsun, kötü oynayalım kazanalım, sonuçta futbol netice oyunu onun için biz laf değil icraat bekliyoruz, fb taraftarı alkışlamış da filan boş şeyler bunlar, çarşı sizi neden alkışlamıyor ona bakın, çünkü herşey ortada. |
Neymiş ortada olan ben anlayamadım..İtalya liginde oynamış,Türk milli takımı ile Avrupa da yarı final oynamış defans oyuncuları, 1. bölgede ilk topa müdahele etmiyorlar siz hala hoca dan dem vuruyorsunuz..Kişisel hazımsızlıkların acısını hocadan çıkarmayalım..Çarşının bir adamdan hoşlanıp hoşlanmaması benim için asla referans olamaz..Çarşı biliyor başkası bilmiyormu..ben 30 sene her hafta maça geldim..Uzun yıllar oynadım..antrenörlük yaptım..ben bilmiyorum ,çarşı biliyor öylemi..Geçelim bu işleri arkadaşlar..Garip bir isteri krizi ile Ertuğrul harcandı,sıra Denizliye mi geldi..herşeyi bildiğini iddia edenler yüzünden bu hale geldi takım.. Kötü oynayalım kazanalım mış ..tabii her ne olursa olsun kazanılsın ki kendi çabaları ile başarıyı yakalayamayanlar tuttuğu takım üzerinden tatmin olsun.Arkadaşlar ,hocanın da dediği gibi ;kötü oynayarak ancak 1-2 maç kazanırsın ama iyi oynuyorsan 1-2 maç kaybedersin..Şu anda da genel kanı Beşiktaş iyi oynamaktadır..Ben bir futbol sevdalısıyım,futbol sevgimi tuttuğum takımı seyrederek tatmin ediyorum..30 yıl trübününde oturmam bile kendimi o takımın sahibi gibi hastalıklı bir düşünceye kaptırmama sebep olamaz..Neymiş Denizli bu işi beceremezmiş..neye göre,neyle ölçtünüz..Denizliyi bu kadar kesin dille yargılayanlar herhalde futbolun profesörleri..
Sonuçta Denizli benim babamın oğlu değil..kişisel olarak da çok hoşlanmam..ama Denizli bu ülkenin yetiştirdiği 3-5 başarılı teknik direktörden biridir ve en az sizler kadar biliyordur bu işi..Rahat bırakın da adam işini yapsın..