Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2008, 12:45   #31
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı

RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
vrossi_kartalizma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yok ya biz çok biliyoruz futbolu özellikle tarafsız ! medyanın tetiklemesiyle bir kaç kendini bilmez eşliğinde ne takımlar kurup ne galibiyetler alıyoruz ... daha bi kaç hafta öncesine kadar E.Sağlam'a yapılanlardan ötürü herkes istikrardan yanaydı hatta alex ferguson, arsene wenger örnekleri veriliyordu ... kim ne derse desin 1 seneden fazla takımın başında olan ertuğrul sağlam'ın futbolu şu kısa süredeki denizli futbolunun yarısı kadar ümit vermedi ... geçen sene adlığımız 3.lük ile övünmeye devam edelim başka ne gördüysek ... yanlışlar illaki var bundan sonra da olacak ama neden kimse şampiyonluğa inanmıyor takım saha içinde bu kadar mı kötü yönetiliyor, daha 5. haftada hocası kovulan bir takımın başına geçip herşeye rağmen ısrarla şampiyon olacağız diyen, daha önceden "iyi futbol" isteyenlere ama şimdi başka kılıflar arayanlara sahada yanıtını da veren, hala yoluna devam eden bir hocanın her zaman destekçisiyim, inanmayan inanmasın desteklemeyen desteklemesin ,,, umarım hocaları bu satılmış medya ve BEŞİKTAŞ düşmanlarına yem ederek İSTİKRARI sağlarsınız.
Arkadaşım boşuna ellerini yorma,Daha geçen hafta 3'lü sistem çağ dışıdır böyle taktik mi olur?,dünyada bizden başka 3 lü oynayan var mı? diyen zatı muhteremler,Fener maçındaki SKOR aleyhimize olunca hocanın uyguladığı 4-4-4-1 sistemini vay efendim sivok orda oynarmıymış,niye serdar özkan oynamışta holosko oynamamış?,niye bobo kenardaymış? kendi oyunumuzla oynasaymışız feneri yenermişiz diyecek kadar ne yaptığı,ne yazdığını bilmez durumdalar..sadece Değişiklilerin yanlış olduğunu savunuyorum..100 kere 1000 kere söyledik taktik dizilişe takılmayın,önemli olan sahada ki mantalite ve oyuncuların taktiği sahada ne kadar yansıtıp yansıtmağıdır diye..şimdi bu arkadaşalra soruyorum, 3-4-3 ile sahada olsaydık veya 3-5-2 ile ne yazacaktınız?? yada 11-11 maç dewam etse sonuç ne olurdu ??Ben söyleyim 3 lü savunma ile çıksaydık ; vay efendim kanatlarda niye tek adam var niye bu kadar boş bıraktı kanatları bu adam,Kadıköyde tek ön libero ile oynanır mı ? Fenerin üstüne bu kadar gidilir mi? sivok neden cissenin yanında değildi ? vay efendim 3 lü savunmayı bi tek biz oynuyoruz,çağ dışı mantık ile bu kadar..değil mi?.. Maç 11 e 11 dewam etse büyük ihtimal maçı rahat kazanacaktık, bu kez denizli taktik deha olacaktı..Herşey için erken yorum yapıyor,erken havaya giriyor veya çabucak kırıp döküyoruz..Biraz gerçekçi olun Denizli kompleksinizden dolayı gerçekleri göremiyorsunuz..Adamlar egolarını tatmin etmek için buralara abuk,sabuk şeyler yazıyorlar..susayım diyorum ama nafile bu kadar aymazlık olur mu arkadaş ? bunları söyleyince Denizli fanı oluyoruz..Ben sadece sahada olanları yazıyorum..Biz Renklere Aşığız Kişilere Değil..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla