Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2008, 13:32   #3
vrossi_kartalizma

vrossi_kartalizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ramesoon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım boşuna ellerini yorma,Daha geçen hafta 3'lü sistem çağ dışıdır böyle taktik mi olur?,dünyada bizden başka 3 lü oynayan var mı? diyen zatı muhteremler,Fener maçındaki SKOR aleyhimize olunca hocanın uyguladığı 4-4-4-1 sistemini vay efendim sivok orda oynarmıymış,niye serdar özkan oynamışta holosko oynamamış?,niye bobo kenardaymış? kendi oyunumuzla oynasaymışız feneri yenermişiz diyecek kadar ne yaptığı,ne yazdığını bilmez durumdalar..sadece Değişiklilerin yanlış olduğunu savunuyorum..100 kere 1000 kere söyledik taktik dizilişe takılmayın,önemli olan sahada ki mantalite ve oyuncuların taktiği sahada ne kadar yansıtıp yansıtmağıdır diye..şimdi bu arkadaşalra soruyorum, 3-4-3 ile sahada olsaydık veya 3-5-2 ile ne yazacaktınız?? yada 11-11 maç dewam etse sonuç ne olurdu ??Ben söyleyim 3 lü savunma ile çıksaydık ; vay efendim kanatlarda niye tek adam var niye bu kadar boş bıraktı kanatları bu adam,Kadıköyde tek ön libero ile oynanır mı ? Fenerin üstüne bu kadar gidilir mi? sivok neden cissenin yanında değildi ? vay efendim 3 lü savunmayı bi tek biz oynuyoruz,çağ dışı mantık ile bu kadar..değil mi?.. Maç 11 e 11 dewam etse büyük ihtimal maçı rahat kazanacaktık, bu kez denizli taktik deha olacaktı..Herşey için erken yorum yapıyor,erken havaya giriyor veya çabucak kırıp döküyoruz..Biraz gerçekçi olun Denizli kompleksinizden dolayı gerçekleri göremiyorsunuz..Adamlar egolarını tatmin etmek için buralara abuk,sabuk şeyler yazıyorlar..susayım diyorum ama nafile bu kadar aymazlık olur mu arkadaş ? bunları söyleyince Denizli fanı oluyoruz..Ben sadece sahada olanları yazıyorum..Biz Renklere Aşığız Kişilere Değil..
bazıları ne okudularsa artık yok okumuşlar yok bilmem nerelerde görmüş geçirmiş birilerine danışmışlar, töbe töbe ... yok yok onlara bi aragones lazım ki takım dümdüz olsun bir anadolu takımından farkı kalmasın kendi sahasında mahkum oynasın en kolay rakipleri bile ancak rakip eksilince yenebilsin, bunlar bunu istiyor ... aslında onlar da ne istediğini bilmiyor, futbol manager fln oynuyorlar sanki, şunu çıkar bunu al maç kazanıldı, oyun da bile biri geri pas hatası yapılıyor maç kaybediliyor, ee sora ilk maçta seni takımdan kovuyorlar mı ? beyler herşey o kadar basit değil, neyse siz inanmayın inanlarla bu takım zaferi kazanacaktır inş.