Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2008, 14:30   #45
_Blackseagless_
Banned

_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
boğaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tabiki bizim içinde başarı sezon sonunda takımımzın durduğu yerdir, yani şampiyonluk. denizlinin şahsına ve kişliğine herhangi bir antipatim yok, başarılı olmasını ve beşiktaşımıza şampiyonluk kazandırmasını istiyorum. sadece denizlinin o cümleleri kafamda soru işareti bırakmıştı forumdaki arkadaşlarla paylaşayım dedim. kimseye önyargılı değiliz. beşiktaşımızda teknik adamlık yapan herkes takımızın iyi olması için çalışacaktır, onun için denizli beşiktaş teknik direktörü olması dolayısla bizim için kıymetlidir, ama mümkünse yenilgilerden sonra gülmese daha iyi olur, ben ve çevremdeki beşiktaş taraftarları arkadaşlarım daha üzgün olmasını bekliyoruz. çünkü biz üzülüyoruz.

Neden anlamak istemiyorsunuz hocanın karakterinde var sinirlendiği zaman gülüyor yani kimi insan sinirlendiği zaman ağlar kimi ortalığı yıkar kimi gayet sakin oturu kimi de sayın denizli hoca gibi güler , neden hoş görmüyorsunuz sizin için kişilğini değiştiremezki bu doğuştan mevcuttur insanın içinde , Biraz araştırın göreceksiniz bütün görev aldığı takımlarda böyle idi denizli hoca sinirlendiği zaman gülüyor hoşumuza gitmesede böyle . Onun için lütfen şampiyonluk yolunda hocamıza daha anlayışlı olalım . saygılarımla .