Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2008, 21:34   #204
OutKast

OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

V.BÖLÜM

'' başkomser melike planını devreye sokar ''

Metin: Bu nasıl iştir kanka bizim adamlarımız bu kadar basit bir hatayla hayatımın operasyonunu mehvettiler .

OzzY:kanka haklısın bu işi bitirememek bizim açımızdan çok kötü oldu çok . bizim işimiz bu saatten sonra daha da zor .

Metin: artist çetesinin en büyük sevkiyatını ele geçiremedik artık çok dikkatli olmalıyız . artist çetesi bizi rahat bırakmayacaktır .

OzzY: Kanka istersen bir süre yutdışına çıkalım bizde Rusya'ya gidip yeni pazarlar bulalım .

Metin: kanka fikir güzel ama biz burda olmazsak bu sıralar bizim mekanımız tehlikede olur en azından burda kalıp mekanımıza sahip çıkmalıyız

OzzY: tamamdır kanka

Metin: bu arada kanka suiskast'te çok sayıda silah zayii oldu . Rusya'daki Kolpa'yı arada bize silah göndersin .

OzzY: tamam kanka ben bu işi bu hafta halledicem

Ve Ozzy Kolpa yı arar . . .

OzzY: Kolpa bize acil silah lazım ayarlayabilirmisin

Kolpa: tamam ozi yeni G-3'ler geldi bu hafta içinde gümrükten çekip hafta sonuna kadar sizin mekana gönderirim .

OzzY: eyvallah kolpa paranı hesabına yatırıyorum

Kolpa : eyvallah ozi hafta sonu silahlar sende . . .

Ezgi'sh başkomser melikenin istediği bilgilere ulaşmıştır ve başkomserin odasına gider . . .

Melik_KarTal: gel ezgi'sh Ne yaptın bir şeyler bulabildinmi ?

Ezgi'sh: başkomserim merak etme hemen hemen GoGo'nun bütün bilgilerine ulaştım . . .

Melik_Kartal: harikasın bu bilgilere nasıl ulaştın ?

Ezgi'sh: meslek sırrı desek artist çetesinin içinde adamımız var . . .

Melik_Kartal : güzel anlat bakalım neler öğrendin

Ezgi'sh: başkomserim GoGo her sabah kahvaltısını dolmabahçede bulunan lodos restaurant'ta yapar .akşam yemeklerini Beşiktaş'ta bulunan kıyı köy restaurant 'ta yer cumartesi günleri Cevahir Avm 'de bowling oynar ve pazar günleride polonezköy'deki villa'sında dinlenir . . .

Melik_Kartal : Harikasın bence en uygunu cumartesi günü bowling salonunda tanışmak

Ezgi'sh: bencede başkomserim . . .

Mekanist34: kü... mallar depoya inip paketlendimi

Kü... : aynen herşey hazır . . . şimdi dağıtımı nasıl yapıcaz . . .

Mekanist34: kü... bu konuda tam yetki senin belli başlı yerlere dağıtarak başlayabilirsin ayrıca bizim galeriye'de bi uğra sana yeni araba sipariş etmiştim gelmiştir . ( Ferrari Enzo F-50 )

Kü... : tamam kanka ben bu işle ilgilenicem ayrıca araba için eyvallah kanka

Mekanist34 : aramızda böyle şeylerin lafı olmaz biliyorsun kü... biz bu yerlere geldiysel sahip olduklarımız sen ben ve gogonun sayesinde yüzden bir araba almışım çokmu

Kü...: biliyorum eyvallah kanka

GoGo: beyler ben bowling oynamaya gidiyorum gecede polonezköydeki villama geçerim size iyi eğlenceler

Mekanist34: sağol gogo dikat et kendine

Kü... :
sağol kanka dikat et kendine

GoGo: tamam beyler eyvallah

ve GoGo bowling oynadığı mekana ( başına gelicek tatlı tuzlu olaylardan habersiz ) doğru yola çıkmıştır . . .

Eleman : GoGo bey hoşgeldiniz efendim buyrun şöyle masanız hazır ayakkabılarınızda masanızın yanında .

GoGo: sağol koçum eyvallah bana bi buzlu ice tea gönder

Eleman : hemen efendim

GoGo masasına gider bowling ayakkabılarını giyer ve atış yapmaya başlar ve mekana başkomser melike girer o dakikadan sonra sadece melikedir ve gogoyu izlemeye başlar gogo strike yapmıştır melike alkışlamaya başlamıştır böyle bir kaç kez alkışladıktan sonra bir masaya geçip oturmuştur kadınlara zaafı olan gogo melikeye dönerek benimle bowling oynamak istermisiniz diye sorar ve fırsatı değerlendirmek isteyen melike kabul eder ve tanışırlar merhaba ben gogo bende melike memnun oldum derler ve başlarlar atış yapmaya atış yaparken de muhabbet ederler
1-2 saat sonra melike gitmek zorunda olduğunu söyler . . .

GoGo: melike seninle bir akşam yemeği yemek isterim

Melik_Kartal : olabilir

GoGo: bu benim telefon numaram 05xx xxx xx xx kaydedersen sevinirim

Melik_Kartal : tamam ben müsait olduğumda seni arayacağım

GoGo : teşükkürler melike tekrar memnun oldum tanıştığımıza görüşmek üzere

Melik_Kartal : bende memnun oldum görüşmek üzere . . .

ve melike mekandan ayrılır ve de mutludur planını devreye sokmayı başarmıştır . . .

Devamı gelicek bizi izlemeye devam edin . . .

Dizi Sponsoru : Hazel Ablamıza Çok Teşekkürler . . .

Dizi araç kiralama Sponsoru : İrfan Abimize Çok

Teşekkürler . . .

Dizi Oyuncularını kostüm Sponsoru : Küyün Delisi ve Semraya çok Teşekkürler . . .

VI.BÖLÜM bu ekranlarda sizleri bekliyor . . .

ArtiSt Yapımcılık tic.ltd.şti