Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı
mustafa Denizli her çalıştığı takımı şampiyon yapmış bir hocadır. Bu tepkilerin sebebini gerçekten anlayamıyorum .90 dakikayı savunma yaparak geçiren hiçbir zor maçta başarılı olamayan , rakip Hacettepe de olsa Liverpoolda olsa farketmeden oyunu rakibe kabul ettiremeyen Beşiktaş'tan çokmu mutluydunuz arkadaşlar. tamam Erturğrul Sağlam gerçekten çok iyi bir insan gerçekten adam gibi adam ama onun görevde olduğu zaman diliminde Beşiktaş gerçekten hiçbir maç iyi oynamadı , ümit vermedi. Bu tepki niye anlamıyorum |
aynı doğrultuda düşünüyorum. olumlu düşünmeyen arkadaşların biraz kendilerine gelmesi gerektiğine inanıyorum. biraz silkinin lütfen. en son ne zaman şampiyon olacağınıza inandığınızı hatırlıyor musunuz? maçları bu kadar rakip yarı sahasına yığarak oynadığımız hangi sezon kaldı aklınızda?
tello'nun bu kadar etkin olabileceğini düşünmüş müydünüz? ya da nobre'nin verkaçlara girip ceza sahasından gol vuruşu yapacağını? değişimi farkedelim hep birlikte. farketmeliyiz geç olmadan.
fb maçı bitiminde hakim olan tek düşüncem bu takımın sezon sonunda şampiyon olacağıydı. önümüzdeki fikstüre baktığımızda trabzon'la oynayacağımız maça kadar hepsini kazanma şansımız çok yüksek. bu da büyük avantaj demektir.
bakın arkadaşlar biraz sağduyulu yaklaşmamız gerektiğine inanıyorum. biz, takıma olan inancımızı hem de fb yenilgisi sonrasında ankaraspor maçında tüm stadı doldurarak gösterebiliriz. bu inancıın bir göstergesidir diye düşünüyorum. gerçekten inandığımızı sahadakilere, teknik ekibe ve yönetime gösterebiliyorsak tam bir kenetlenme olacağını düşünüyorum.
bir yenilgi sonrası tüm içtenliğinizle, tüm desteğinizle bu takıma kucak açıyorsunuz ve müthiş bir sinerji yaratıyorsunuz. kucak açmak herşeyi unutmak demektir. iyi oynuyoruz. yakında daha da iyi olacağız. ağlamak için değil gülmek için nedenler bulmamız gerektiğini düşünüyorum.
hiç bu kadar inanmamıştım şampiyonluğa. itici güç olmak zorundayız. önce ankaraspor maçında sonra da bu desteğin tesadüfü olmadğını ankaragücü maçında göstermeliyiz.
bize yakışan budur büyük beşiktaşlılar.. iyi düşünelim ve desteğimizi verelim. lütfen...