Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2008, 22:02   #1
astute
A S T U T E
 
astute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Asus Eee Top 2009'da satışta

Asus'un başarılı mini dizüstü bilgisayara Eee PC sonrasında ürettiği küçük, kullanışlı masaüstü bilgisayarı Eee Top, yeni yılın ilk yarısında satışa sunulacak.

Click the image to open in full size.

Mini dizüstü bilgisayar Eee PC ile yakaladığı başarıyı artırmak isteyen Asus, Eee serisinin ilk masaüstü versiyonu Eee Top modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Tüm bileşenleri monitör arkasında bulunan Eee Top ayrıca bir kasaya sahip olmadığından çok az yer kaplayan şık ve pratik bir bilgisayar. Tamamen dokunmatik ekrana sahip olan yeni bilgisayar, Windows işletim sistemine veya bilgisayar kullanmaya alışık olmayanlar için parmakla rahatça yönetilebilen özel bir Windows arayüzü sunuyor. Uygulamalar ve seçenekler ekranda büyük simgeler halinde bleirtildiğinden yaşça büyük kullanıcılar içinde oldukça ideal.
Bilgisayarla birlikte verilen stylus (dokunmatik) kalem, ekranda hem el yazınızla not yazmaya hem de sanal klavye ile rahatça metin girmeye imkan tanıyor. Yüklü halde gelen Opera internet tarayıcısı dokunmatik ekran üzerinde parmak hareketleriyle internet gezintisi sağlıyor.

Multimedya özellikleriyle ön plana çıkan Eee Top bilgisayar, 15.6 inç büyüklüğünde 16:9 formatlı LCD ekrana sahip. Dahili hoparlörler SRS TruSurround desteği sayesinde kaliteli ses çıkışı vaat ediyor. Üründe ekran kartı olarak ATI Mobility Radeon HD3450. ET1602 ve ET1603 olmak üzere iki farklı model halinde satışa sunulacak bilgisayarların teknik özelliklerini aşağıda inceleyebilirsiniz.
__________________
Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz
astute Ofline   Alıntı ile Cevapla