Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2008, 00:28   #5
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Denizli Cissenin atılacağını bilemezdi elbet..Bu yüzden Holoskoyu 55-65 civarı, Boboyu da 75 den sonra alıp oyunu koparmayı hedefliyordu..Düşünce güzel fakat bu düşünceyi uygularken Gökhan Zan'ın defansın göbeğine en zorlu maçta birden monte edilmesini Denizli nasıl açıklar bize..Hadi Sivok önde top çalar, yıpratır fln die oynattın, Toramanı nie sağa çekersin..Zapo - İbo oynat göbeği..Koy sağ tarafa hücumu daha iyi bilen birini..Hem böylece kendinle çelişmemiş, hem de defansın daha bir uyumla oynamasını sağlamış olurdun be Denzli..

Tamamiyle korkak bir oyun denilemeyebilir..Fakat Kazanmak adına bir anlayış da yoktu..Yukardaki sorulara çok mantıklı açıklamalar getiren spor yazarları da var.. Bu maçta Denizliye hatasız demek ayıp olur .. Herneyse umarım GS maçına kadar puan kaybetmeyiz..Orda da iyi bir sonuç alırız..Aksi takdirde durumlar kötüye gider..Birçok kişi lafını yer..
Aynen katılıyorum...Toraman-Zapo ikilisinden oluştur göbeği, sağa da Serdar'ı koy, eğer bu halde de yenilseydik bu kadar eleştiri almazdı zaten...Tabii bide Holo konusu var, kim ne derse desin, Serdar'ı oynatıyorsa demekki savunmayı değil hücumu düşünüyor, madem hücumu düşünüyor da niye Holo'yu Serdar'a tercih etmiyor orası kocaman bi soru işareti işte...
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla