ya ne alaka ben de sizin söylediklerinizin tersine bir şey söylemedim ki hazırlık maçı olduğunu göz önüne alarak eksikleri söyledim gol atsak da atmasak da ben kanatlardaki eksiği söyleyecektim zaten bulduğumuz pozisyonlar Delgado,Kleberson ve Nobrenin çabalarıyla bulunmuş kısacası ortadan bindirmelerle yakalanmış pozisyonlardır kanatta sıfır üretim var eksikleri görme maçı diyip knatlara laf söylemeyemecek kadar çekingenseniz o da sizin kendinizi aldatmanızdır yeni takım olmak ayrı şey maç boyunca bir tane kanat bindirmesi yapamamak ayrı şey bunun yeni takım olmakla alakası yok zaten bütün mesjlarda belirttim takımda her bölge 2 hafta içinde rayına oturur ama kanatlar bu görüntüyle sezon sonuna kadar hiç bir şey yapamaz transfer şart bunu belirtmek suç mu zaten TİGANA DA MAÇTAN SONRA SÖYLEDİ BİZ SÖYLEYİNCE Mİ SORUN OLDU BU kanattan atak yapamayan bir takım gol atmakta çok zorlanır bunu ben anlatcak değilim heralde size hepiniz futbol bilen adamlarsınız neyse demek istediğimi anlamışsınızdır umarım ben de sorunları belirttim takımı tamamiyle kötülemedim hazırlık mçaının amacına uygun konuştum yani kısacası inşallah bu sefer anlatabilmişimdir aynı şeyleri kaçıncı yazışım bilmiorum... |