Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2008, 16:22   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Üçü bir arada!

Click the image to open in full size.Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ankaraspor karşılaşmasında bir ilki gerçekleştirecek; Bobo´yu, Holosko ve Nobre´yle birlikte sahaya sürecek.

Hepsi formda olunca...
Göreve geldiği günden bu yana Holosko, Bobo ve Nobre’yi hiç birarada oynatmayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ankaraspor maçında tüm silahlarını sahaya sürecek. Tecrübeli çalıştırıcı, kart cezalısı Edouard Cisse ile sakatlığı bulunan Anthony Seric’in yokluğunda 6 yabancısını görevlendirmeyi planlıyor. Bu kararın altında, Nobre’nin istikrarlı çizgisi, Bobo ile Holosko’nun ise antrenmanlardaki formda görüntüsü yatıyor.
Delgado da oynayacak
Güçlü bir savunması olan Ankaraspor’u yıldızlarıyla devirmek isteyen Mustafa Denizli, forvetin solunda Mert Nobre, ortasında Bobo, sağında ise Filip Holosko’yu oynatmayı düşünüyor. Tello’nun da iyileşmesiyle rahatlayan kurt hoca, derbide etkileyici bir futbol sergileyen Delgado’yu da 11’de oynatacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Bobo, “Transfer söylentilerine gülüp geçiyorum. Tek isteğim, sahada olup, atacağım gollerle faydalı olmak” dedi.
‘Savunmaya yardım ederiz’
“Birlikte oynarsak, daha çok gol atarız” diyen Filip Holosko ise, “Hocamız bu kararı veriyorsa, üzerinde mutlaka çok düşünmüştür. Üçümüzün sahada olması, daha etkili olacağımız anlamına gelir. Ancak bu durumun savunmaya ve orta alana nasıl yansıyacağı da önemli” ifadesini kullandı. İkinci kaptan Mert Nobre, konuyu şöyle yorumladı: Benim haberim yok, ancak neden olmasın? Savunmaya yardım edersek, deplasmanda da böyle oynayabiliriz...
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla