Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2008, 21:29   #18
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

O ayıp bu ayıp, onlar 8 tane yiyip bizi rezil edince ayıp olmuyor, pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar, biz bir şey deyince ayıp oluyor nedense...Meseleye gelince, Baki adam gibi adamdır diyoruz mesela, yeteneksiz olmasına rağmen seviyoruz dimi...Peki, G.Zan'ı niye sevmiyoruz, bunun cevabı çok açık değil mi sence?Bide illa bir futbolcuyu eleştirmem için, kötü futbolcu demem için 10-20 yıl futbol oynamama gerek var mı, ayrıca futbol eğitimim yok, daha 18 yaşındayım, 6-7 senedirde futbolu takip ediyorum, bu kadar yanii...Bu kadarlık şeyle bile iyi futbolcudan kötü futbolcudan anladığımı düşünüyorum, en azından kendime göre...Karakter meselesine gelince, ben öyle düşünüyorum, gördüklerimi söylüyorum...Servet canla başla oynuyor, kolu çıksa dahi maçı bırakmıyor, tek kolla oynuyor, burnu kırılıyor devam ediyor, böyle bir adam yanii, bizimki ise gidip rakip oyuncuya tekme atıp kendisi sakatlanan bir futbolcu, bide o pozisyondan sonra kenara alın beni diyor, Milli maçta olmuştu bu olay bide!...Yanii aradaki fark bu kadar açık, ayrıca Servet'i G.Zan'dan her bakımdan ! çok daha iyi görüyorum diye Gs'li olacak halim yok, öyle olsaydı ohooo, kaç takımım olmuştu şimdiye kadar...Sen Servet'le kıyaslamışsın, bende buna katılmadığımı belirttim o kadar...