Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2008, 22:16   #25
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konu sadece sakatlık olsa; zaten Ayhan Optur edasıyla yaklaşmışsınız olaya..Kesinlikle haklısınız derim..Üstelik tamamen karaktersiz de demiyorum Gökhana..Ama gerçekler de ortada..Adamın takımına katkısı belli, sürekli sakatlanarak bizi yarı yollarda bıraktığı zamanları da net hatırlarım ben.. Fizyolojik terimler vererek konuşmicam ben burda..Çünkü benm savundğum şeyin bunlarla pek alakası yok..

"Bu işlerin yaşla fln da alakası yok pek..Futbolu bilen, oynayan, aklı mantığı yerinde herkes gökhanı eleştirebilir.." Kötü futbolcu " diuyebilir..Bunun için belli bir yaşa veya deneyime gerek yok.."

Bu sözümü dikkat ederseniz futbola yönelik söylemişim..Karaktere yönelik değil..Üstelik 1. paragrafınzda siz diyosunuz "Gökhana kötü futbolcu diyebilirsiniz ama karaktersiz diyemezsiniz" diye..Ardından " Neye dayanarak Gökhan kötü, yaşın başın kaç vs." gibi laflar ediyosunuz aynı paragrafta..Bunlar birbiriyle nekadar tutar bilemem..Onlara da şimdi bilmsel açıklamalar gelir kütük gibi kalırım mazallah..

Üstadlık meselesine gelirse..Elbette sizin gibi bi büyüğüme saygısızlık etmiyorum..Alay söz konusu bile değil..Fakat olaya öyle bir yerden bakmışsınız ki; Serveti seven GSli olsun, BJK ı eleştiren BJK lı olmasın.. Bunu da ben anlamam..Herşeye holiganizm sizler böyle deyince Beşiktaşlılık mı?

Yazdığınız paragraf tamamiyle karakter konusu üzerine..Fakat ben o konunun üzerinde bile durmamıştım neyse..Saygısızlık olarak almayın söylediklerimi..Sadece fikir alışverişi veya ufak bir tartışma..

İyi akşamlar..