Arkadaslar bir Soru sizlere,
Gazete'lerde baslik "Galatasaray Yilin Bombasini Patlatmak üzere Ronaldo yüzde 90 Aslan oluyor"
Simdi gayet samimi olarak soruyorum sizlere,ne düsünürsünüz bu manset'i okusaniz
Ben Sahsen Vayy be derim,aklima hemen Hagi,Popescu gibi gercek Dünya Yildiz'lari gelir.
Su anki kadrodan Kewell,Baros gelir.
Derimki el Alem hic bakmiyor Adam 1,5 sene oynamamis Sakat yatmis(Harry Kewell Liverpool)
Adam Formsuz son gitti üc takimdan nerdeyse kovulmus(Milan Baros Liverpool,O. Lyon,Portsmouth)
Adam mikrop'un teki gitti yerde hir cikariyor(George hagi Real madrid,barcelona,Bari)
Bakin 3 tane misal verdim,kendi fikrim dogrudur yanlis'dir,
ama bu bir Transfer politikasi'dir,bir Vizyon'dur.
Sonuc gese Uefa Kupasi'ini aldimi,aldi.
Ben doguma büyüme avrupa'dayim,burada türk futbolu dendimi ilk düsen isim galatasaray'dir.
herkes taniyor,gurbetcilerin 100'de 80'seni geselidir,ha futbol'dan cok mu anliyorlar kesinlikle hayir.
gese'nin kurulus tarihini sorsan 1907 der
ama Türkiye'ye geldimi yaz'lari Gurbetci ve cocuklari gese formasi alir,bu Imaj ve Para demektir.
Benim'de burada Arkadaslarimin nerden baksan hepsi gese'lidir
bakin Hertha berlin : gese macina Stada 40 bin tane gese'li.
emin olun Besiktas'imiz oynasa tas catlasa 15 bilemedim 20 bin Türk olurdu,
bakin türk diyorum cogu Besiktas'li olmaz türk takimi oynuyor diye gelirdi.
Aci ama gercek.
Simdi geleyim ilk soruma farz edelim Gese Ronaldo'yu aldi,veya almak üzere.
Ben acikcasi Kiskanirim ve derim'ki "yine'mi bir yildiz" hem'de ne Yildiz.
Herhalde anlatabildim düsüncelerimi,Ronaldo'nun Ölüsü bile Reyting patlamasi yapar hem Türkiye'de hem Dünya'da.
Bu sefer Avrupa'da ve Dünya'da Besiktas dendimi Ronaldo'nun oynadigi Kulüp diye tanimayan kalmaz.
Haydi baskan yasat bize bu keyfi
forza dan alıntı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |