Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2008, 23:59   #3
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaf, sorun satma matma değil, şampiyon olacağımıza inanıyordum, ama bu mağlubiyet bozdu beni açıkçası, İnönü'de böyle bir mağlubiyet almak ayıptır yaf...Sindirebilmek zor olacak, daha Fb mağlubiyetini atamadık üstümüzden şimdide bu geldi, ee yuh yanii!..Bizde insanız sonuçta, bi yere kadar!..Denizli de artık bir şeyler yapmalı, el atmalı olaylara, bu maçta fazla eleştirmiyorum, çünkü sahada 10 tane ruhsuz, maçı kazanacaklarına inanmayan futbolcular vardı, burda hocayı eleştirmek olmaz, anca nasıl eleştirirsin, hoca nasıl motive edemedi oyuncuları diye, ama öyle bir şey yok, hoca oynamayın mı dedi yanii, tamamen futbolcularla alakalı bir durum bence, bu yaptıkları abuk sabuk hareketlerden, görülen kırmızı kartlardan da anlaşılıyor...Hoca ne yapıp edip toparlamalı takımı, kaybedilecek bir 3 puan daha hepsini kapı önnüe kor, hele de başta Demizören gibi bir hoca avcısı varken...Taraftara gelince, normaldir bunlar, sahamızda 3-1 yenilmişiz, üstüne 5'lik 6'lık bile olabilirdik, geçen haftada Fb'ye yenilmişiz, ee yanii, bu kadarı da olur...