Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2008, 02:57   #25
espacio

espacio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya arkadasım sanki ertugrul takımın basındayken gelene 3 gidene 4 atıoduk bırak 3-4 u zar zor yenioduk takım yendiginde bile kanser ediodu
mustafa denizli geldi ne degisti daha cok kosan daha cok hucumu dusunen bi takım geldi ama bu mustafa denizlinin iyi antrenor oldugunu gostermez bunuda cok hataları var sen simdi 3 tane stoper ozellikli adamla oynuosun kanatlarında tek adam var ama orta sahan bombos hele ki 10 numaran iyi de degilse hala bu sistemde israr etmenin ne anlamı var tabi ertugrulun uzerine geldi o 4 lu oynuodu hemen onu bozacak 3 luye donecek sonrada vay be goruo musun mustafa denizliyi nasıl oynattı denilecek
kardesim dunya da herkes 4 lu oynarken 3 lu senin neyine zapo ve sivok gibi 2 tane birbiriyle iyi anlasan aynı dili konusan adamın varken oralara toramanla zanı koymak neyine
orta sahan bombos zaten delgado dedimiz adam yeteri duzeyde bi oyuncu diilken cisse ve ya ugur incemanla orta sahada tek oynmak senin neyine

bakın mustafa denizli yi begenmedigim yerleri yazdım ama bi insana ... atarken de kotuyu ornek gostermeyin karsılastırdıgınız adam takıma muthis top oynatır takım takır takır oynar kupa alır ve ya alamaz ama herkes tarafından benimsenir eyvallah (aynı zico-aragoneste oldugu gib)
ama giden neydiki gelenle karsılastırıosunuz
bi arakdas yazmıs liverpool macından sonraki fotoyuda koysaydınız die
ben biraz daha ileri gidiyim
gecen sene oynanan 3 tane fener macı metalist macları porto macları kayseri macları hadi hadi hepsini gectim sadece kupadaki kume dusmus rize macı yeter heralde!!!!!!!!!!!!!!!!