Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2008, 11:57   #33
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Reis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak kardeşim boşver siyasi kısımları konuşmayalım yasak forumda , Ertuğrul hoca efendinin adamlığına kimse bişey demedi diyemezde ama hocalığı berbattı çok amatördü yanlış zamanda geldi takımın başına biraz daha pişip gelse daha iyi olurdu , Demirören başkanı konuşmaya gerek yok zaten ah bir kurtulabilsek .......

Denizli hocaya gelince sen görmemiş olabilirsin kardeşim ama ezik maçından sonra forumlarda çok hakaret edildi . Yazık tır ayıptır hemde hakaret edenler sayın denizli nin çocuğu torunu yaşında olanlar .
Siyasi kısımları boşverelim tabii, şu siyaseti karıştırmayın artık futbola...Ertuğlul hocanın adamlığına bile laf edenler vardı merak etme sen...Hoca yanlış zamanda geldi, buna katılırım, Demirören yönetimi varken gelen her hoca hayatının hatasını yapmıştır zaten!..Denizli'ye de Fb maçı sonrası bir şeyler dendi evet, ama kaale almaya gerek yok, Rüştü'ye de dediler maçı sattı diye, Nobre için neler neler demişlerdi, ilginçtir hala diyenler bile var!..Yanii bunları takmaya gerek yok fazla, her Fb'den alınan oyuncuya hain gözüyle bakarsak olacağı budur tabii!..
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla