Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Siyasi kısımları boşverelim tabii, şu siyaseti karıştırmayın artık futbola...Ertuğlul hocanın adamlığına bile laf edenler vardı merak etme sen...Hoca yanlış zamanda geldi, buna katılırım, Demirören yönetimi varken gelen her hoca hayatının hatasını yapmıştır zaten!..Denizli'ye de Fb maçı sonrası bir şeyler dendi evet, ama kaale almaya gerek yok, Rüştü'ye de dediler maçı sattı diye, Nobre için neler neler demişlerdi, ilginçtir hala diyenler bile var!..Yanii bunları takmaya gerek yok fazla, her Fb'den alınan oyuncuya hain gözüyle bakarsak olacağı budur tabii!.. |
Vallahi kardeşim herkez kendinden mesuldür ben kendi adıma söyleyeyim Ertuğrul hocanın adamlığına beyefendiliğine hiç bir zaman hiç bir şey demedim demeyede hakkım yok ozamanda dediğim tek şey aşırı dercede amatördü ertuğrul hoca , bu lig için çok beyefendi idi ama beyefendilik bu lig de maç kazandırmıyor kazandırmadıda bundan dolayı istifasını isteyenlerdendim, ben hep bunu söyledim hepte hain ilan edildim yemediğim hakaret ve küfür kalmadı . neyse boş ver uzatmayalım , iyi forumlar.