Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2008, 15:06   #42
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Reis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Git işine kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun daha okuduğunu anlamıyorsun geçmiş bana ahkam kesiyorsun önce saygılı ol kavga eder gibi yazma , Ertuğrul hocanın 8 - 0 ını unutma bu rezillik bu kara leke Beşiktaşın anlında duruyor üç kuruşluk ezikler dalga geçiyor Ertuğrul hoca efendinin marifetleri yüzünden . Allahtan kork Ertuğrul sağlam ın geçen sene korkak savunma futbolu tek forvetli sistemi ve tutmayan saçma ofsayt taktiği ile kaybettiği maçları hatırla . Hakaret ettiğin Mustafa denizli Baban yaşında biraz düzgün konuş onun hakkında .

Sayın denizliye saldırmak için bahane aramaktan vaz geçin size yakışanı yapın iyi günde de kötü günde de Beşiktaşın yanında olun KÖSTEK olmayın .

Okuduğundan bi mana çıkaramayan ben miyim acaba? Açık söyliyim sen ne dediğini bilmiyorsun.. Bazen Demirören'e laf söylettirmiyor, bazen sen yeriyorsun..Eminim Denizli çıkıp ben de cemaattenim dese onuda adam yerine koymazsın..Derdin futbol değil senn, BJK değil..

Ahkam keser gibi konuşmadım ben..Denizliye hakaret de etmedim. Ama sizin gibi holigan ruhlu provakatörler yüzünden takımı eleştiren, doğruları söyeleyen herkes BJKın düşmanı oluyor değil mi?

8-0 'ı GS liler, FBliler bile bukadar dile getirmezken ; Beşiktaşlıların bukadar büyütmesini anlamam..Evet olmaması gereken bir skordu..Evet rezil olduk ama oldu birkere..O maçın yükünü tamamiyle hocaya yüklersen bugün savunduğun herşeyle çelişirsin REİS..Zira Mustafa Hocayı dünkü maçtan sonra bile hala savunuyorsun..

Ertuğrul Sağlam geçen sene kaç tane maça tek forvet çıkmış..Aç bi arşivleri bak..Bak da ye lafını..

Sayın Denizli, Babaların babası, Büyük Beşiktaşlı bakalım nekadar daha rezil edecek bu taraftarı.. Ama bundan gerçek taraftarlar rahatsızlık duyuyor işte..
__________________
B
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla