Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2008, 16:46   #21
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
tozudumanakatarim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sivok gs macinda oynar bence oynamali bu kadarda bjk dusmanligi olacagini sanmiyorum adamin ayagini mi kirdi sonucta istemeden basmistir top yerine bu kadar basit zaten 2-1 yenik durumdayiz bilerek kirmizi yiyecek kadar hain degildir
Bu mudur sevgili kardeşim..yani ayağı kırılmadı diye o rezil herifi hoş mu görelim..ondan ne farkımız kalır..Ben Sivok denen ruh hastasının ki rakibine o hareketi yapan adam başka birşey olamaz, birkaç maç ceza almasından değil ömür boyu men edilmesinden bahsediyorum.Sporda mücadele de saygı da aynı değerde dir.O adamın bacağı kırılsaydı ve de rakıbin değiştirme hakkı olmasaydı ve 10 kişi kalan rakıbi yenseydik içinize sinecekmiydi...Ben kazanayım,rakıbin ayağı kırılırsa kırılsın öylemi ?...Ama görüyorumki ,arkadaşlar hala GS maçında oynar mı oynamazmı onu tartışıyor..,Tabi oynasın bir bacak ta orada kırar.Pardon,burda kıramadığı bacağı orada kırar...Hiç kimse yönetimi suçlamasın ,değer erezyonu yönetim kadar taraftara da bulaşmış..Yazıklar olsun hala o adam bu takımda oynasın diyenlere..

Konu Karetta2002 tarafından (09-12-2008 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla