Konu: Operasyon!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2008, 21:42   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Operasyon!

Click the image to open in full size.
Ankaraspor yenilgisiyle karışan Kara Kartallar, ara transferde revizyona gidecek. Listede Yıldıray Baştürk, Gökhan Emreciksin, Gökdeniz Karadeniz, Özer Hurmacı gibi isimler var...

YILDIRAY FORMÜLÜ
Ertuğrul Sağlam’ı gönderip Mustafa Denizli’yi getiren, tepedeki kan değişikliğine karşın beklentilere cevap veremeyen Beşiktaş’ta yeni bir operasyon için gün sayılıyor. Yönetim; ara transferde kadroya takviye yapacak. Listenin başında Yıldıray Baştürk var. İdareciler, Yıldıray’ın kiralanması için girişimlerine çoktan başladı.
LİSTEBAŞI ÖZER
Galatasaray derbisi sonrası Başkan Yıldırım Demirören ile masaya oturup raporunu sunacak olan Denizli’nin Türkiye’deki gözdesi ise Ankaraspor’dan... Özer Hurmacı için her türlü fedakârlığın yapılmasını isteyen Mustafa hoca, bu futbolcunun yıllarca Beşiktaş’ta forma giyebilecek kapasitede olduğunu Başkan’a iletecek.
RAKİP TRABZON!Kartal’da bir diğer aday da yine bir Başkent ekibinden... Ankaragücü’nde bu sezon sergilediği performansla yıldızı parlayan Gökhan Emreciksin, Denizli’nin listesinde... Ancak Gökhan’a Trabzonspor’un da talip olduğu biliniyor. Denizli, Sivassporlu Sezer ve Gaziantepsporlu Murat Ceylan’ı da yakından takip ediyor.
MARCELİNHO BOMBASI
Rusya’da ligler bittiği için Fatih Tekke, Gökdeniz, Caner Erkin ve Hasan Kabze’den birinin kiralanması için kulüpleriyle görüşülüyor. Seriç’i göndererek kontenjanda yer açacak olan Beşiktaş’a sürpriz bir teklif geldi. Bir dönem Trabzonspor’da oynayan Marcelinho’nun menaceri “Görüşelim” haberi yolladı.
Orhan YILDIRIM
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla