Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2008, 21:47   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'40 yılda bir olur!'

Click the image to open in full size.




Mustafa Denizli, Yıldırım Demirören´le telefonda görüştü, "Bu kadar aksilik, isteseniz olmaz. Bunları da aşacağız, sadece avantaj yitirdik" dedi.

‘Tepki beni de çok üzdü
Önce Fenerbahçe, daha sonra da Ankaraspor’a yenilip zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli, Başkan Demirören’le bir telefon görüşmesinde bulundu. Çok üzgün olduğunu belirten deneyimli teknik adam, “Canım kadar sevdiğim takımımın puan kaybetmesi ve tribünlerin gösterdiği tepki beni çok üzdü... İki maçta gelen kırmızı kartlar, bayram öncesinde ortaya çıkan olumsuz tablo bizi yıktı. Böyle aksilikler 40 yılda bir olur” diye konuştu.

Başkan’ın gerginliği sona erdi
Ankaragücü maçıyla yeni bir başlangıç yapacaklarını dile getiren Denizli, şu ifadeyi kullandı: Çok büyük sorumluluk aldım, böyle durumların altından kalkmayı çok iyi biliyorum. Camiamızdan özür diliyoruz. Şampiyonluk hedefinden en küçük sapma yok. Kendimize güveniyoruz. Takımımız, bu ligin en iyi ekibi. Sadece avantaj kaybettik... Bu görüşmenin ardından oldukça gergin olan Yıldırım Demirören’in de rahatladığı ve hocaya güvendiğini dile getirdiği öğrenildi.

Orhan YILDIRIM
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla