Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2008, 21:54   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea’de son aday

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Ligi ve Şampiyonlar Ligi´nde zirveyi hedefleyen Chelsea, Newcastle United´ın yıldızı Michael Owen´a kancayı attı.

İngiltere Premier Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde zirveyi hedefleyen Chelsea, Newcastle United’ın yıldızı Michael Owen’a kancayı attı. Takımıyla olan sözleşmesi, sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcunun da, Chelsea’ye transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi. Newcastle’da aradığı ortamı bulamayan ve başarıya hasret kalan Owen’la, Chelsea Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari’nin görüştüğü ve Brezilyalı hocanın golcü futbolcuyu ikna ettiği bildirildi.


Rosicky’nin yüzü gülmüyor
Borussia Dortmund’dan büyük umutlarla transfer edilen ancak Arsenal’de bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Tomas Rosicky, geçen yılın ocak ayında geçirdiği sakatlık sonrasında ameliyat olmuştu. Yaklaşık 9 aydır sahalardan uzak kalan Çek futbolcunun, iyileşme sürecinin uzadığı ve en erken mart ayında sahalara döneceği kaydedildi. Teknik direktör Wenger, “Rosicky’nin sağlığı her şeyden önemli. Onu bekliyourz” dedi
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla