Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2006, 00:49   #118
onurozgen
Banned

onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Jorgensen Beşiktaş'ta

JORGENSEN BEŞİKTAŞ'TA
24-Temmuz-2006 00.:59

Click the image to open in full size.

Beşiktaş günlerdir durumu belirsiz olan Jorgensen transferinde mutlu sona ulaştı.Siyah-Beyazlılar Jorgensen'e Fiorentina'dan izin çıkmasından sonra hemen harekete geçti ve Jorgensen ile faks yoluyla ön protokol imzaladı.Ancak transferin resmiyet kazanması için Fiorentina'nın resmen düşürülmesi gerekiyor.25 Temmuz'da açıklanacak kararın hemen ardından Beşiktaş Jorgensen'i direk Almanya kampına getirecek.Beşiktaş'ın Jorgensen ile 3 yıllığına yıllık 1.6 milyon euro'ya anlaştığı öğrenildi.31 yaşındaki Danimarkalı oyuncu Beşiktaş ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirtirken,"Çok uzun yıllardır İtalya'daydım.Yeni bir heyecan arıyordum.Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın benim için ideal yer olduğuna inanıyorum.Ayrıca Tigana ile yaptığım telefon görüşmeside bu kararımda büyük rol oynadı.İngiltere ve İspanya'dan da teklifler vardı ama Beşiktaş benim hedeflerime en yakın takım.Takımdaki çoğu ismi tanıyorum.Özellikle Delgado'nun çok önemli bir oyuncu olduğunu biliyorum.Umarım seneye takım olarak iyi oynayıp,şampiyon oluruz"diye konuştu.

Kaynak : DHA(Faik GÜRSES)

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline