Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2008, 14:06   #5
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ertugrul hoca cok iyi süper bir insan.keske besiktasimizda kalsaydi.yanliz forumdaki arkadaslarima bir soru sormak istiyorum.ben soracagim bu sorunun cevabini iyibildigim icin sizlerede ispatlamak istiyorum.simdiye kadar biriniz sayin ertugrul saglamin agzindan ben besiktasliyim,besiktas tuttugum tek tekim laflarini duydunuzmu?eyer duyduysaniz lütfen bunu bana tarihini veya kaynagini verin.sayin saglam simdiye dek asla böyle bir laf kullanmadi.kullandigi kelimeler sadece sunlar.ben besiktasi cok seviyorum.butakimi sevdigim icin....vs.bu takimda yillarca futbol oynadim....ben besiktasi ve o taraftarini cok seviyorum.evet arkadaslar sayin saglami hepimiz cok seviyoruz,kalp kalpe karsidir.ben onu hala cok seviyorum.ama sayin saglam besiktasli degil,bunu böyle bilin.sadece besiktasta yillarca oynadigi icin bir sempatisi hatta büyük bir sevgisi var.ama hepsi bu.gencliginde tututugu takim ayriydi.besiktasa transfer olma sebebide zamaninda samsun baskaninin büyük baskanimiz sayin sebaya önceden vermis oldugu büyük bir sözden dolayidir.ertugrulda baskanlarinin bu israriyla besiktasa gelmeyi kabul etmistir.ama atik bunlari konusmak yersiz.sayin saglam biz besiktaslilarin gönlünde bir taht kurmustur.o bizi biz onu seviyoruz.enazindan serdar kurtulus gibi benim gönlümde baska büyük bir takim var demedi.