Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2008, 15:09   #5
boğaz

boğaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yenişafak gazetesinin yazarları başka türlüsünü istese de yazamaz zaten.Onların derdi Mustafa Denizli ile değil Mustafa Denizli nin her zaman heryerde savunduğu ;Atatürkçülük,demokrasi ve laiklik gibi değerlerle..Mustafa Denizli tabiiki hata yapmakta ama,bunların ve Beşiktaşımızın üzerinden onbinlerce şehit vererek inşa ettiğimiz değerlere saldırılmasını hazmedemiyorum.Çünkü; daha önce de yazmıştım ;
"BEŞİKTAŞ'IN KURULUŞ AMACI O DEĞERLERDİR"
bizim için yazının yazıldığı gazete önemli değil, SANLI KAPTAN bu konuda ne demiş o önemli. olayı öyle güzel saptırıyorsunuz ki bravo valla.
hiçbir beşiktaşlının Atatürkçülükle, Cumhuriyet, Laiklik ve demokrasi ile sorunu olmaz, olmaması lazım, o değerler hepimizin.
beşiktaşın sistemi hakikaten çorba be kardeşim, kim nerede oynuyor ne yaptığı belli değil. bununla ilgli yorum yazın, denizliyi korumak adına -ki geleli 8 maçta 13 puan kaybetmiş, başarısızlığı ortada- bunla ilgili fikirleri paylaşalım. yoksa o adam şurda yazıyor bu burda yazıyor, bunlar bizi bir adım ileriye götürmez ve bizi ilgilendirmiyor. beşiktaşın hali ne olacak o önemli bizim için. önyargılı yaklaşmayalım hiçbir fikre.

Konu boğaz tarafından (10-12-2008 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir..
boğaz Ofline   Alıntı ile Cevapla