Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Yaa tamam örnekler vermişsinde katılmam mümkün değil onlara...Bi kere o saydığın takımlar 4-2-3-1 oynamıyor, onlar başka...Bide diyorsun beklerin çıkmasına gerek yok, kanatlardan akın yapabilecek oyuncular ileride mevcuttur, daha demin dedin Holo Nobre'nin yanına gidip forveti çiftler, ee çiftlediği anda ne olacak, orası Toraman'a kalacak, orayı kim kapatacak, Uğur mu?Benim demek istediğim bunlar yanii...Eğer 4-2-3-1 oynayacaksan öncelikle iki bekinde hücuma çıkabilen, iyi ortalar açabilen bekler olmalı, tabii savunmasıda iyi olacak, iki yönlü yanii...Daha sonra 4'lünün önündeki 2'li çok önemli...Bunlar kesinlikle Uğur-Serdar olmamalı bana göre, o zaman E.Sağlam'ın ne suçu vardıki, Cisse-Uğur ikilisnden bi farkı yok sonuçta dediğin ikilinin...O ikiliden biri M.Topuz olabilir mesela, hem savunamda hemde hücumda iyi...Gerektiği zaman sağ kanata da kayıp Holo'nun açıkalrını kapatabilir...Kısacası 4-2-3-1 sistemi özellikle Avrupa'da çok işleyen bir sitemdir, ama uygulaması zordur, bu ssitemi oynatabilmek için de oyunun iki yönünü oynayabilen 4-5 oyuncuya ihtiyaç avrdır, bunlar ne yazıkki şimdilik bizde yoktur, eğer olursa, ne bilim dediğin gibi Caner, M.Topuz gibi isimler alınırsa çok çok iyi olur...Bide piyasa değerlerini söylemişsin bana ama, Demirören'in M.Topuz'a 11 milyon € verdiğini ve Kayseri yönetiminin bunu reddettiğini hatırlatırım...6'ya verseler almıştık şimdiye yanii... |
Bir takım her maç aynı sistemle oynayacak diye bir kural yok. real madrid bu sezon geride kalan maçların çoğunda, fransa milli takım 98 dünya kupası elemelerinden beri, juventus zaman zaman ağırlıklı olarak 4-2-3-1 sistemini benimseyen takımlar. nasıl katılman mümkün değil birader? kafamdan mı atıyorum yani? hayret bişeysin he!!
Uğur kapatacak tabi! çift önliberonun başlıca espirisi budur. biri kendine yakın olan kanattaki boşlukları kapatır diğeri savunmanın önünde pozisyonunu alır. 2 si de savunmanın önünde çakılı mı oynar sanıyosun???
E. Sağlam'ın suçu var diyen kim? adam tek mağlubiyet aldı bu sistemle. o da kişisel hatalar yüzünden özelliklede g.zanın!!!
topuzu şu kriz döneminde kesinlikle 10 mio nun altına satarlar. zaten topuz da süper bi sezon geçirmiyo.
tabi ki 2 bek oyuncusu da giden gelen süper adamlar olsa biz de isteriz heralde. ama elinde bu adamlar var ve de bu malzemeyle mantıklı bişeyler olabiliyo bi kaç iyi transferle.
yok o yetersiz bu yetersiz dersen kusura bakma ama sen o zaman barcelonayı falan tutman lazım. bekler yetersiz diyosun, nobre yetersiz diyosun, uğur serdar iş yapmaz diyosun ee bi de oyun kurucu diyosun. kaç adam etti? 6 !!! allah bilir sen rüştüden de memnun değilsindir. ee o zaman??