Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2008, 00:15   #30
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sezon ortasında demedimki yaf...Ben sadece hayalimdeki şeyleri söylüyorum....Biliyorum olmayacağını...Biz bu kadroylanda şampiyon olabiliriz, 2 takviyeye de gerek yok ona bakarsan, ama dediğin gibi o 2 isim alınırsa devre arasında çok rahat şampiyon olabiliriz...Bana göre tabiiki 5-6 adam lazım, sağ bek, sol bek, 2 tane ortasaha adamı, yok, 4 tanede yetermiş....Gördüklerimi söylüyorum ben...Efsane hoca Denizli niye bu kadar basit şeyi yapamıyor demişsin, valla bilemiyorum, ona sormak lazım...Göze hoş gelen bir futbol oynatmaya çalışıyor ama her geçen gün kötüleştiğimiz göremiyor herhal...

Aurelio-Xavi demeyi bilirsin elbette, ama Topuz- yanına da bi tane adam akıllı bir yabancı alırsak olur işte, Xavi olmasa da olur, yok mu yanii Dünya'da hiç...Holosko Sağlam gittikten sonra ne oldu, hiçbir şey olmadı, ama ben onu demiyorum, senin dediğin sistemde Holo oynadı ve neler olduğunu gördük diyorum, herkezde bunu eleştirmişti zaten, çünkü uyum sağlayamamıştı oraya, sağlar mıydı ileride şüpheli tabii...