Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2008, 10:45   #1
ghost_tiger
 
ghost_tiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 10 Numara Riquelme

Matias Delgado yerini vatandaşına bırakıyor Taraftarlar tarafından istenmeyen adam ilan edilen Delgado ile ipler kopmak üzere. Kartal, bir diğer Arjantinli ve Bocalı süper yeteneği transfer etmek için startı verdi
ANKARASPOR maçında taraftarlar tarafından yuhalanarak tepki gösterilen Delgado ile yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş, B planını devreye sokuyor. Delgado’nun tedavisi için İtalya’ya gedeceği ve burada da başka kulüplerle görüşeceğinin öğrenilmesinden sonra tamamen bu oyuncuyu silen yönetimin, Roman Riquelme için Boca Juniors kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi. Arjantinli oyuncunun transfer edilmesi halinde, Alex ve Lincoln’ün gölgede kalacağı konuşuluyor.

Aranan taze kan
MUSTAFA Denizli’den de onay alan yöneticilerin Riquelme harekatına başladıkları öğrenilirken bu oyuncunun da Avrupa’da oynamaya sıcak baktığı bildirildi. 30 yaşında ve oyun kurucu mevkiinde oynayan futbolcu daha önce Barcelona ve Villarreal formalarını giymişti. Şu anda ülkesinde Boca Juniors’da oynayan futbolcu tekniği ve asistleriyle Beşiktaş’ın aradığı ‘10’ numara konumunda.
__________________
No one lives forever
ghost_tiger Ofline