Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2006, 09:41   #1
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hucum zenginligi

Dun Bursa-GS macini izlerken farkinda vardim ve biraz dusununce soke oldum. Aslinda bizim hucum zenginligimiz ne kadar da kistili ve yetersizdir?

Simdi GS'ye bakiyorum: Umit Karan gibi klas bir golcu, Necati gibi katki yapan bir adam, Hakan Sukur gibi oyun sikistigi an oyuna girip oyunu degisterecek bir adam, Hasan Kabze gibi yine katkisini yapan bir adam(Inonu), Ilic gibi yine de kritik goller atan adam, Hasan Sas gibi senede 20-25 asist yapan bir adam, Sabri gibi uzaktan sutlari vs. guclu olan bir oyuncu.

Fb'ye bakiyorum(gecen sene): Nobre gibi senede 15-20 gol atan bir adam, Tuncay gibi her zaman katkisi olan bir oyuncu, Alex gibi senede 20 gol 20 asist yapan bir adam, Anelka gibi fazla oynamasa da bir yildiz, Mehmet Yozgatli gibi ortalari ve akinlari tehlike olan bir adam, Semih gibi kenardan girip gol atip katki saglayan bir adam, Umit Ozat gibi senede 15-20 asist yapan bir adam, hatta Appiah ve Aurelio bile bu takimin gol yukune yardim ediyor.

Simdi Trabzon'da bile cok adam var, Fatih-Gokdeniz-Szymek-Yattara dortlusu ve bunlara bir de Umut Bulut ve Omer Riza katildi ve bir yabanci forvet daha gelecek.

Simdi bize geliyorum, ciddi soyluyorum Nobre ve Delgado disinda emin oldugum adam yok. Bobo ve Gokhan yarim sezon birseyler yapti, baski altinda bir sene boyunca ne yapacaklari belli degil, Bobo'nun kalitesi bile bu kadar tartisiliyor. Buragin nerde oynadigi ne yapacagi belli degil, Ibo Akin bir sene var bir sene yok, baska hucuma katki yapan adam bulabilemedim bile. Mesela Ali Tandogan niye kullanilmiyor, Turkiyenin en iyi orta yapan futbolcusu? Niye forvete daha fazla transfer yapilmadi? Mesela Umut Bulut gelse iyi olmazmiydi? Gokhan Unal ve Mehmet Topuz icin israr edilse alinamazmiydi? Hatta Trabzon'da uzaktan sutlari ve bindirmeleriyle basarili olan bir Volkan Bekiroglu bile fena olmazmiydi? Onlari biraktim, gonderilen oyuncular Sergen-Tumer-A.Hassan -Okan Buruk. Yaslilar anladik, ama bunlardan en azi biri ilk 11'de forma sansi bulamaz miydi? Yarin oburgun oyun sikisinca sirf Nobre ve Delgado'nun ayaklarina mi bagli olacagiz? Cok cok iyi bir sol kanat oyuncusu gelmezse biz yine FB ve GS'nin yarisi kadar gol atariz ve anca 3. 4. oluruz, cunku su an hucum gucu olarak cok cok gerideyiz.
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline