Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2008, 23:34   #63
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili İbrahim, inan görmek istemezsin,rakibi topu çeldikten sonra bir ayağı ile alt baldıra diğeri ile üst baldıra,ve alttaki tam kemiğe..kayarak müdahele de değil ,kendisi ayakta rakibi yerde zıplayarak yapılmış ve amacı ,kırmak olan bir müdahele..Ve forumdaki sevgili kardeşlerim.."ne olmuş yani" diyorlar..Ben asıl buna üzüldüm işte..
seni çok iyi anlıyorum abi...Maçı statta seyrettim ve pozisyon bize uzak bir mesafedeydi o yüzden yaptığı hareketi göremedim ama hani bir defa olsa yanlışlıkla olduğunu düşünürüm ( vaktinde pancu istemeden yaptığı bir hareketten sonra kırmızı kart yemişti ve hemen gönderilmeli tartışmaları yapılmıştı ) ama 2-3 defa bunun affedilir bir yanı olamaz... sivoğun çok iyi bir savunmacı olmasından dolayı gönderilmesine karşı çıkan arkadaşlar biz eğer beşiktaşlılık değerlerinden bahsedeceksek ve sporun kardeşlik olduğunu söyleyeceksek bu hareketin cezasını en ağır şekilde vermeliyiz bunun bedeli sivoğun gönderilmesi bile olsa ....

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline