Gülname : Komiserim, psimist’in kaçırılması bu olayla bağlantılı olabilir diye düşünüyoruz biz … Komiser : Nasıl yani ? Konuyu başından başlayarak anlatabilir misiniz ? Ozzy1903 : Şöyle, efendim…Bundan yaklaşık 2 ay kadar önce arkadaşlarımız bir tur firmasının düzenlediği bir tura katılmışlardı az öncede bahsettiğimiz gibi… Komiser : Evet…. Ozzy1903 : Bizde arkadaşlarımızı bulmak için geminin kalkmış olduğu iskeleye gidip biraz bilgi toplamaya çalıştık belki arkadaşlarımıza bulabileceğimiz bilgileri toparlayabiliriz diye … Orada konuştuğumuz bir balıkçı Amca bizim için bir takım bilgiler toparlayabileceğini söyledi bize… Ve şu anda kendisi de bize yardımcı olduğu için birileri tarafından hastanelik edilmiş vaziyette Çapa Tıp fakültesi hastanesinde yoğun bakımda… Komiser :Kim tarafından yapıldığını biliyor musunuz ? Ve bahsettiğiniz geziye ait geminin battığı ve tüm yolcularla personelin hayatının kaybettiği bildirilmişti … Siz buna rağmen yine de araştırmak mı istediniz ? Ufuk : Olayın kimler tarafından yapıldığını bilmiyoruz ama tahminimiz bu geziyi tertip eden firmanın bu işlerin fazla kurcalanmasını istemediği intibası bıraktı bizlerde ayrıca arkadaşlarımızın da bu geziden sağ kurtulabileceklerini düşünüyoruz …. Bu arada olayların gidişatı sonrasında az önce yaptığı telefon görüşmesinin mutlaka polislere anlatması gerektiğine karar veren Ozzy1903 söze girer : Ozzy1903 : Lafının arasına girdim ufuk kusura bakma ama bunu söylemem gerektiğini şimdi anladım… Komiser : Dinliyoruz sizi !! Ozzy1903’ ün gözleri dolmaya başlar ve anlatmaya başlar…Sesi çatallaşmaya başlamıştır… Ozzy1903 : Kemal amca öncelikle sizden özür dilerim… Nasıl söyleyebileceğimi inanın bilmiyorum ama ufuğunda dediği gibi anlaşılan o geziyi tertipleyen firma bu olayın fazla kurcalanmasını istemiyor ki Psimist’i kaçırmış…. Orada bulunan herkes Ozzy1903’ün söyledikleri karşısında adeta şoka girer…. Kemal Amca hıçkırarak ağlamaya başlar, Gülname ise bir yandan kendini tutmaya çalışırken bir yandan da Kemal Amca’ yı teskin etmeye çalışıyordu…. Ufuk ise donup kalmıştı… |