Komiser : Bunu nerden biliyorsun ? Ozzy1903 : Buraya geldiğimiz sırada gizli bir numara tarafından arandım… Ve arayan kişi Psimist’ in ellerinde olduğunu eğer şu an yaptığımız araştırmayı durdurmaz ve bu durumu sizlere bildirirsek Psimist’i öldüreceklerini söyledi …. Gülname : Bu yüzden mi sorduğumuzda sonra anlatırım dedin ? Nasıl böyle bir şey yapabilirsin Ozzy ? Ozzy1903 : Hepinizden özür dilerim ama beni de anlayın söylediğim takdirde Psimist ’in hayatını tehlikeye sokacaktım… Komiser : Telefon numaranı bir kağıda yazıp bize ver , bizde operatörünüzden sizi en son arayan numarayı tespit ettirelim bakalım bu adamlar kimlermiş ? Kemal Bey sizde metanetli olun ve herhangi bir telefon yada bir haber ulaşacak olursa vakit kaybetmeden bizi arayın… Kemal Amca : (Sakinleşmeye çalışarak ) Peki , komiserim… Komiser : Oğlum operatörler irtibata geçin ve en son arayanın kimliğini , ve nereden aradığını tespit edin.Ardından o bölgeye bir devriye gönderip etrafı bir kolaçan etsinler bakalım neler bulabilecekler… Polis : Baş üstüne komiserim… Komiser : Peki , çocuklar bu konuyla ilgili bize söyleyeceğiniz başka bir şey daha var mı ? Ufuk : Tur şirketinin gemiyi kaldırdığı limanda bulunan balıkçılarla konuşmanız iyi olabilir komiserim.Sanırım bu firma oradaki balıkçıların gözünü korkutmuş olmalı ki pek fazla açıklama yapmadılar bize ama sizlere belki daha fazla açıklama yapabilirler… Birde bize yardımcı olan balıkçı Rüştü Amca Çapa Tıp Fakültesinde yatmakta hala onunla da konuşursanız eğer belki bir şeyler öğrenebilirsiniz. Komiser : Peki çocuklar sağ olun verdiğiniz bilgiler için…Ama şimdi size söyleyeceklerimi çok iyi dinleyin… Ve harfi harfine uyun yoksa arkadaşınızı kurtarma şansımızı yitiririz…. Ozzy1903 : Sizi dinliyoruz... Herkes pür dikkat komiseri dinlemeye koyulur… Komiser : Buradan ayrıldığınız vakitten sonra özellikle sen (Ozzy1903’ ü işaret ederek) çok dikkatli olmalısın… Herhangi bir şekilde tekrar aranırsan bu adamlar tarafından bize hemen haber veriyorsun..Ayrıca bizden haber gelinceye kadar kesinlikle hiçbiriniz bu konuyla ilgili sokaklara çıkıp araştırma yapmıyorsunuz…. |