Gülname : Peki komiserim… Peki olaylarla ilgili olarak bize de haber verecek misiniz ? Komiser : Elbette ki haber vereceğiz… Kemal Amca : Her şey için teşekkür ederiz komiserim… Umarım kızımı bir an önce bulur ve bize geri getirebilirsiniz…. Komiser : Emniyet kuvvetleri elinden gelen her türlü mücadeleyi gösterecektir…Bizlere güvenin kızınızı sağ salim size geri getireceğiz…. Ekip ve Kemal amca emniyet müdürlüğünden ayrılırlar… Kemal Amca : Çocuklar sizde metanetli olun kızımı inşallah sağ salim kurtaracaklar… Sizde lütfen kendinize dikkat edin, sizler içinde üzülmeyelim..Ayrıca kızımı kurtardığımız zaman bu araştırmanıza dahil etmenizi istemiyorum artık… Hatta sizde peşini bırakırsanız çok daha iyi olacaktır…Bu konuyla uğraşmak artık sizlerinde bizlerinde boyunu aşıyor… Gerekli yerler gerekli araştırmaları zaten yapacaktır… Gülname : Sizden ve ailenizden ne kadar özür dilesek azdır…Böyle bir şey olmasını bizde istemezdik ve beklemezdik ama haklısınız…İnşallah Psimist sağ salim kurtarılır ve yanınıza gelir … Ama biz araştırmamıza Psimist olmadan devam edeceğiz. Arkadaşlarımızı aramaktan vazgeçemeyiz hele ki böyle bir durumda onlara sırtımızı çevirmek bizlere yakışmaz… Kemal Amca : Peki çocuklar nasıl istiyorsanız öyle yapın ama kendinize dikkat edin ve beni de mazur görün kızımın hayatına daha fazla riske edemem…. Ben taksiyle eve gideceğim evi bize yakın olan varsa benimle gelebilir… Ozzy1903 : Tekrar özür dileriz Kemal amca… Böyle bir olayın başınıza gelmesini istemezdik… Teklifiniz içinde teşekkür ederiz…Arkadaşları ben bırakırım evlerine… Kemal Amca : Nasıl isterseniz… Sizlere de her hangi bir haber gelirse haber verirseniz sevinirim… Gülname : Haber veririz, merak etmeyin… Kemal Amca taksiye binip uzaklaştıktan sonra ekip Ozzy1903’ün arabasına biner ve konuşmaya başlar…. |